Burger Bakar Abang Burn Best Toq

Salam semua kawn2 dan juga pembaca blog Mah@mahu moga sihat selalu hendaknya. Kali ni nak cite pulak pasal pergi makan Burger Bakar ngan kawn. Bile time2 cuti ni byk lak tempat2 best boleh pergi sambil mengeratkan silatulrahim hehehehe... Bukan apa maklumlah kita ni sibuk masing2 dengna urusan sendiri kadang2 cuma bertegur dalam Fb jer atau twitter sahaja. Skali sekala kuar mesti bestkan pastu pergi lak tempat best lagi best triple kali best lah huhuhuhuh.


Cuti hujung minggu memang sesuai untuk jalan-jalan melantak. Mana lagi kali ni di Abang Burn Burger Bakar. Sebelum ni dpt dgr jer org kata best and terbaik. So nak trylah best mana sgt. So panjanglah langkah kami hari tu pergi sampai ke cawangan Nilai huhuhuhu... Kawasan senang nak cari dekat dengan Gaint Nilai jumpa roundabout and tepi tu ada satu port nama dia  MMA Santai Corner kawasan tu memang port makan jer keliling tu rambang mata di buatnya.

 

Dalam byk2 gerai kat situ adalah gerai Abang Burn Burger Bakar. Kata kawn kalau pergi situ tak order burger tak sah tu menu wajib bagi org baru mcm Mah@mahu ni nak rasa burger bakar. Maka orderlah burger Daging dan juga kawn order burger Ayam. Kejap jer tgk abang2 kedai tu masak and buat burger tu. Memang pro lah dia org ni kalau bab masak burger hehehe terbaik bro.




Lepas tu duduk and burger pun sampai tak sbr rasa nak mencekik burger bakar ni. Tgk daging sahaja dah bernafsu mana tak tebal daripada burger biasa and daging ni dgr kata Abg Burn buat sendiri dengan resepi sendiri. Maka meluap2lah nafsu nak makan sambil tu order lak air buah dan juga order site menu lain iaitu Satay Kajang. Bukan satay Sahmuri yer ni Satay Kajang 1917 yg ori katanya.


Apa pun bedal burger dulu lepas tu baru Satay. Memang terbaik lah burger Bakar Abg Burn ni. Tak sangka lak memang sedap. Sedap sgt2 yer kalau org mcm Mah@mahu ni ckp sedap tu memang sedap lah hehehehehehe dah memang kuat makan pun tgk saiz lah huhuhuhu. Tapi tak rugi and tak siasia dtg dari KL sampai Nilai semata-mata nak makan Burger Bakar Abg Burn. Harga memang berpatutan and puas sgt. Makan satu dahaja dah ckup tapi kalau rasa nak lagi satu pun ok gak hehehehe.


Cuma korang kalau nak cuba Burger Bakar Abg Burn ni leh pergi kata cawangan2 lain yg ada seluruh KL dan Selangor. Nak detail pergi kat website Abangburn.com atau Facebook search sahaja Burger Bakar Abang Burn mesti jumpa. Nak twitee pun boleh ada gak ni.. Apa pun memang terbaik lah makan kat sana puas hati rasa nak pergi lagi. Boleh bawa family kami makan tu pun kongsi meja dengan pasangan suami isteri ni sproting gila abg Rahim and wife. Apa pun memang makan kat Malaysia terbaik dan paling sedap di dunia lah.




0 comment... add one now