Mahbub Made In UAE

Sekali sekali melapaskan nafsu makan kat kedai Mamak ni memang puas hati. Makan tengahari bersama rakan2 pejabat pasti lebih meriah. Biasalah kalau makanan dari negara India tak lepas dari Baryani dan juga karinya yg terbaik. Maka perancangan di buat keluar lunch terus ker Restoran Mahbub Bangsar. Dekat sikit and kawan aku cakap environment kat situ best sikit..


Pergi memang ok and menarik lah kat situ order pun pantas secepat kilat. Maklumlah kalau dah mamak kerja, terus ambil order makanan special kat situ Nasi Baryani daging kambing. Ada juga nasi lain seperti Nasi Minyak, Nasi Tomato, Ayam Tandori dan Ayam Madu. Aku mengoder lah nasi Baryani Ayam Goreng manakala kawn aku order Nasi Baryani Daging Kambing harga sama iaitu RM13.00 satu pinggan.


Tersedia sekali kuah dal dan juga achar timun yg sedap membuka selera. Ditambah dengan minum air buah atau air limau ais wowww memang terangkat. Cuba sekali pada cuaca panas ini memang best lah.. Nak tukar selera sekali, sekala kalau selalu tak leh lah bro nanti bertambah tembam lak aku wakkakaka.. Tapi memang terbaik dan juga sesuai untuk anda cuba, time lunch hour memang ramai org office pergi. Jom cuba selamat makan..



   

4 comments.. read them below or add one

ZWAN SABRI ZWAN SABRI 13 July, 2011
Alahai.. iba lapaq nasik beriyani plak.. dah la tak makan lagi nii.. HUHU

MySuaraBlog: Wordless Wednesday #2
Management Consultant Management Consultant 13 July, 2011
Amboi, seronoknya makan yeee

http://wanitamuslimah2u.blogspot.com/search/label/Breast%20Cancer
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 13 July, 2011
makan sedap... nanti gemuk....