Kesedapan Rasa SUBWAY

1:51 PTG Maha Mahu 10 Comments

Bosan2 hari minggu kat rumah plan nak pergi makan yg pelik2. So fikir2 dan juga ternampak kupon Subway kat rumah. Apa lagi tak pernah makan maka terus bergerak dari rumah pergi Subway kat Gaint Taman Equin. So pergi ngan my housemate apa lagi memang semangat berkobar2. Maklum lah tak pernah makan Subway hehehehe..


Sampai kat sana maka menggunakan kupon yg ada iaitu menu Italian B.M.T dan juga free satu lagi ambil menu Subway Club dengan 2 soft drink. Huhuhu bebaris mcm nak ambil makanan kat kantin sekolah lak seronok huuhuh.. Dan dah siap menu yg ditempah nak tgk kat bawah ni hehehehe..

So cite sikit menu2 kat Subway ok. Ada byk sandwich yg boleh dibuat pilihan untuk anda yg suka daging dan juga yg vegetarian pun ada. Semua harga berpatutan dan pastinye sedap gila. Satu menu yg bersaiz 6' sudah cukup untuk seorang. Yg pasti semua makanan kat sini enak2 serta halal untuk anda cuba tak rugi lah.. So tunggu apa lagi makan time jom semua hehehehe..

Italian B.M.T isinya Papperoni, Salami dan Turkey Ham

Anda juga suka post ini...

10 ulasan:

  1. x pernah lagi rasa subway...
    nanti2 nak g cari gak lah

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum.

    Makan untuk hilangkan stress dan keboringan...

    Salam ceria.

    TQ

    BalasPadam
  3. sedap.. semalam makan jugak..

    BalasPadam
  4. dah lame dh xmam..subway..nyam3x...

    BalasPadam
  5. wahh! mcm sedapp..saye pnah mkn sekali je subway

    BalasPadam
  6. memang sedap pasal aku penah layan...emmmm ...sedapnyeee

    BalasPadam
  7. okay...alief dah lapar..hhuhu..saje je awk post pasal makann kan??nak buat alief lapar..hahaha..gurau je...alief takpenah makan kat sini...huhu...btw,,what should i call ur name??huhu...

    BalasPadam
  8. waaa... lapar nyee...

    blanjee!! =p

    BalasPadam