Kesedapan Rasa SUBWAY

Bosan2 hari minggu kat rumah plan nak pergi makan yg pelik2. So fikir2 dan juga ternampak kupon Subway kat rumah. Apa lagi tak pernah makan maka terus bergerak dari rumah pergi Subway kat Gaint Taman Equin. So pergi ngan my housemate apa lagi memang semangat berkobar2. Maklum lah tak pernah makan Subway hehehehe..


Sampai kat sana maka menggunakan kupon yg ada iaitu menu Italian B.M.T dan juga free satu lagi ambil menu Subway Club dengan 2 soft drink. Huhuhu bebaris mcm nak ambil makanan kat kantin sekolah lak seronok huuhuh.. Dan dah siap menu yg ditempah nak tgk kat bawah ni hehehehe..

So cite sikit menu2 kat Subway ok. Ada byk sandwich yg boleh dibuat pilihan untuk anda yg suka daging dan juga yg vegetarian pun ada. Semua harga berpatutan dan pastinye sedap gila. Satu menu yg bersaiz 6' sudah cukup untuk seorang. Yg pasti semua makanan kat sini enak2 serta halal untuk anda cuba tak rugi lah.. So tunggu apa lagi makan time jom semua hehehehe..

Italian B.M.T isinya Papperoni, Salami dan Turkey Ham

{ 10 comments.. read them below or add one }

Belalang Hijau Belalang Hijau 20 February, 2011
x pernah lagi rasa subway...
nanti2 nak g cari gak lah
Admin P@P Admin P@P 20 February, 2011
Assalamualaikum.

Makan untuk hilangkan stress dan keboringan...

Salam ceria.

TQ
Cik Embun Cik Embun 20 February, 2011
sedap.. semalam makan jugak..
AH7 AH7 20 February, 2011
dah lame dh xmam..subway..nyam3x...
Nurul Afiqah Nurul Afiqah 20 February, 2011
wahh! mcm sedapp..saye pnah mkn sekali je subway
Mr iz Mr iz 21 February, 2011
memang sedap pasal aku penah layan...emmmm ...sedapnyeee
aLieF si Muncung ManiS aLieF si Muncung ManiS 21 February, 2011
okay...alief dah lapar..hhuhu..saje je awk post pasal makann kan??nak buat alief lapar..hahaha..gurau je...alief takpenah makan kat sini...huhu...btw,,what should i call ur name??huhu...
Along Usop Along Usop 22 February, 2011
waaa... lapar nyee...

blanjee!! =p