My Kek.... - [Makanan]

Saja jer nak buat tayangan antara kek2 yg pernah aku makan and aku beli heheheh... Tapi kek ni semua kek harijadi tuan punya tanah atau kawn tuan tanah atau ehermmm tuan tanah ehheheheh... Entry ni gak untuk joint contest pertandingan bergambar berasma kek yg telah dibuat oleh seorang blogger mummySyafie. So tgk lah antara kek2 yg ada harap maaf lah gambar tak clear sgt sebab ambil sendiri guna phone nye camera ok.

Ni time potong kek Kember nya birthday this year....

Ni rupa kek nya dari atas satu kek kongsi 2 org

Ni my bff nyer birthday Aizol kek 2 untuk 1 org

Rupa keknya dari atas satu lagi tak sempat ambil habis

Ni time birthday Cik Wanie ptg pulut kuning.

Gambar pulut kuning diambil oleh photographer pro


Gambar kek masa birthday last year


* Adik I ader buat business kek nak oder boleh lah contect me ok...




{ 13 comments.. read them below or add one }

~ataicha~ ~ataicha~ 22 July, 2010
order kek 2 utk raya leh.. tp nak sample dia dulu iya..
syaf syaf 22 July, 2010
sume kek2 itew aku dah rase kecuali yg last tuh jerk
karl karl 22 July, 2010
kek tiramisu best..tapi takleh makan banyak2
Hezesuze Hezesuze 22 July, 2010
weiiii gambo mana satu yg ko nk masuk contest tu mady?? huhu
mummysyafie mummysyafie 22 July, 2010
a'aa la mady..akak blur jap. pic mana satu yang mady nak pertaruhkan ni.

satu blogger leh letak 2 pic..but satu dewasa..n satu kanak². ada ke yang bawah 12 tahun kat ats tu..hihihi...

apa pun mady..thanks sebab join taw. lepas ni akak link kan blog awak.

patut la macam kenal..kiter pernah jumpa kat bufday wanie dulu ke??
Pencacai Alim Pencacai Alim 22 July, 2010
pergh...gemuk ah nanti..
yahaya yahaya 22 July, 2010
kek semua best tgk pun hmm..sedap
Darkbatman Darkbatman 22 July, 2010
bestnye strawberi..yummy!
belalang hijau belalang hijau 22 July, 2010
terus teringat secret rezepi...kuikuikui
Anne Boleyn Anne Boleyn 25 July, 2010
eah bermacam-macam kek! terliur plak. dah lama tak makan kek kot.
Anne Boleyn Anne Boleyn 25 July, 2010
p/s: ade 'kabel besar' tak? jom baca entry pasal kabel besar ni kat blog HLN. :)