Castrol,

Castrol Malaysia Menganjurkan Peraduan EPL EKSKLUSIF Sempena Pelancaran Minyak Enjin Superbike Baru

Selasa, September 06, 2022 Mahamahu 4 Comments

Castrol, salah satu syarikat pelincir automotif terkemuka negara, baru-baru ini memperingati satu fasa menarik dalam sejarah jenama itu di Malaysia, melalui festival jalanan yang menyeronokkan yang dihadiri oleh orang ramai.Castrol melancarkan satu lagi produk inovatif - minyak enjin Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE 10W-50 semasa festival jalanan Castrol yang diadakan pada 26 dan 27 Ogos 2022 di Sentul. Acara itu juga menyaksikan pelancaran peraduan WhatsApp eksklusif untuk memperingati perkongsian bersejarah Castrol-Liga Perdana dengan hadiah utama perjalanan 5H4M ke UK untuk menonton perlawanan PL secara langsung.Minyak enjin Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE 10W-50 yang inovatif direka untuk memberikan prestasi berkuasa, tunggangan yang lebih lancar dan perjalanan yang tidak dapat dilupakan. Dengan formula 5-dalam-1 yang komprehensif, Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE 10W-50 memberikan prestasi maksimum untuk setiap tunggangan, menggalakkan ketahanan yang cekap dengan suhu yang stabil dan galeri minyak yang lebih sejuk. Minyak sintetik sepenuhnya memfokuskan pada prestasi luar biasa merentasi 5 bidang utama:

- Pecutan yang sangat baik
- Perlindungan yang sangat baik
- Tunggangan lancar
- Enjin lebih sejuk
- Prestasi yang berkekalanSertai peraduan:

Dengan tiga langkah mudah, anda mungkin berpeluang memenangi hadiah menarik.
1. Beli mana-mana rangkaian produk Castrol POWER1/POWER1 ULTIMATE/POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE daripada bengkel Castrol Bike Point yang mengambil bahagian
2. Melalui WhatsApp – jawab soalan mudah
3. Serahkan bukti pembelian dan butiran pengenalan yang diperlukanBermula September hingga Disember 2022, akan ada 88 pemenang bulanan. Semua penyertaan yang dihantar akan layak untuk cabutan hadiah utama, yang dijadualkan berlangsung pada akhir kempen. Hadiah bulanan termasuk telefon pintar Oppo RENO 6, jam tangan Casio G-Shock, barangan eksklusif Castrol-PL dan banyak lagi. Hadiah utama termasuk - perjalanan ke UK untuk menonton perlawanan PL secara langsung, motosikal Yamaha R15M dan iPhone 13 Pro Max.Acara dua hari di tengah-tengah Sentul itu mempunyai pelbagai pengaktifan dan aktiviti yang menarik untuk pengguna dan orang ramai. Antaranya ialah gerai permainan, hadiah menarik, konvoi superbike, aiskrim dan kopi percuma serta cabaran istimewa.Gerai dan permainan mensimulasikan persekitaran PL bersempena dengan perkongsian Castrol dengan PL untuk tahun ini. Permainan tersebut termasuk meja perlawanan soccer match table/foosball, carrom football board dan sepakan percuma muktamad. Pengguna yang membeli produk Castrol pada acara tersebut berhak untuk menyertai permainan tersebut. Pada hari kedua, pratonton Castrol POWER1 ULTIMATE SUPERBIKE telah diserikan oleh konvoi superbike.

4 ulasan:

 1. Tanpa Nama02 Jun, 2023

  Nice post thank you Oscar

  BalasPadam
 2. Tanpa Nama09 Jun, 2023

  free youtube to mp3 converter captcha
  mediahuman youtube to mp3 keygen
  free youtube to mp3 converter 2021
  download youtube sound to mp3 mac
  youtube to mp3 3w0
  https://yttomp3.pro/
  cnet safe youtube to mp3 converter
  motionbox youtube to mp3 review
  record youtube to mp3 432hz
  how to download mp3 from youtube url

  BalasPadam