Sapa Hazman Fadzil Ni?

Salam sejahtera semua rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu sekalian agar hidup terus bahagia dan gembira di hari-hari mendatang. Mah@mahu ada satu persoalan anda kenal Hazman Fadzil? Sapa dia? Knp nama dia tiba2 Mah@mahu sebut kat sini? Kalau anda memang aktif dalam dunia blog anda tahu dan pasti kenal nama blogger otai ni.


Hehehe sebenarnya entry ni khas untuk saudara Hazman Fadzil kerana hari tu dia ada buat review kat blognya pasal Mah@mahu. So kali ni nak buat lak blog pasal beliau. Kenal saudara Hazman ni pun melalui event2 blogger sebelum ni. Itu gunanya pergi event atau aktiviti blogger ni dapt kenal antara satu sama lain dan mengembangkan netwroking, ni tips ni ambil tau.


Hazman Fadzil ni lebih dunia blog pasal makan juga. Selain tu beliau selit2 lah isu2 semasa yg tengah hangat di media pada masa itu, tips untuk naik can SEO heheheh tips lagi ni. Kalau buka www.hazmanfadzil.com and boleh baca antara tempat makan yg sedap2 beliau telah review. Beliau ni kuat makan juga mcm Mah@mahu hehehe.


Antara blog review makanan menarik dari Hazman Fadzil :-


Kalau tgk gambar2 yg di ambil memang menyelerakan teliur nak makan. Tu lah baru blogger makan, gambar makanan mesti menyelerakan dan memanggil org lain untuk cuba betul kan saudara Hazman. Tips tu pun Mah@mahu ambil dari beliau sebab tu kalau jumpa beliau kat luar mesti dengan camera DSLRnya dan juga jacket dah mcm wartawan hehehe. 


Apa pun bro good luck and moga persahabatan kita terus kekal dalam dunia networking ni. And pada kawn2 lain pun jgn malu nak tegur saudara Hazman ni dia peramah orgnya. Jgn lah  malu gak nak tegur Mah@mahu ni hehehehe mana tahu dpt buat review mcm ni gak hehehe ok. Selamat menjamu selera dan selamat berblog..

Info Hazman Fadzil
Mula Berblog : 2008
Instagram : hazmanfadzildotcom







0 comment... add one now