Kelas photography Percuma Dan Boleh Join Contest

Salam semua pembaca dan rakan2 di blog Mah@mahu adakah anda sihat semua harapnya begitulah yer. Ramai juga rupanya kawn2 sekarang yg suka jadi blogger dan juga sambil tu jadi photographer partime. Mah@mahu pun mcm nak cuba bidang photographer ni kerana berblog perlukan gambar yg cantik. Nak dpt gambar cantik perlu kepada teknik yg baik dan pencahayaan yg bagus. So mcm mana nak jadi mcm tu kebetulan lak Mah@mahu terbaca satu iklan ni untuk kelas photography percuma.


Khas free workshop photographer daripada IOI properties, satu peluang ni untuk photographer beginner mcm Mah@mahu ni, baru nak kenal how to setting camera ehehehehe. Tapi kelas ni dah mcm tahap pro jer tgk. Kalau kawn2 yg berminat boleh sertai ada 3 sesi yg berbeza boleh pilih mana satu yg sesuai dengan time.



Lepas belajar photographer ni boleh lah joint Photography Contest anjuran IOI Properties juga. Wahh sambil menyelam minum air ni 2 dalam 1 service khas untuk photographer. Tapi tak tahu lah layak ker tak Mah@mahu ni sertai contest ni, camera pun baru nak kenal setting mcm mana hehehehe. Apa lagi kawan2 MiraCikCit, Rawlins, Makcik Konah, KifliMally dan Penaberkala jom lah kita join kelas photography tu pastu mana tahu rezeki join contest lak hehehehe. 

Visit www.myioi.com untuk maklumat lanjut