Rumah Terbuka Mahamahu Bersama SinarFM Pula - Part 2

Salam semua pembaca blog Mah@mahu dan juga rakan2 blogger lain yg turut mejengah ker blog yg tidak seberapa ini. Entry lepas Mah@mahu ada update pasal open house yg sempat Mah@mahu buat kat rumah sempena dengan bulan Syawal ni, sorry and minta maaf pada yg tak terjemput kerana Mah@mahu buat kecil-kecilan sahaja. Alhaldulillah ramai yg dtg tak sangka dan terima kasih pada yg sudi datang.


Kali ni nak update menu sudah dan menu special seperti biasa Takoyaki makanan daripada Jepun, Ni sponser daripada rakan Mah@mahu sendiri iaitu Uncle Syaf yg tauke kepada gerai ini. Kalau nak buat tempahan atau nak cari menu lain dari lain open house ker, majlis kenduri kendara ker, majlis pertunangan boleh lah order dengan mereka harga berpatutan. Call sahaj no Uncle Syaf 0124557758 atau boleh ker facebook Uncle Syaf and inbox beliau harga boleh runding hehehe...


Menu silih tambah bertambah kerana tetamu yg dtg agak ramai dan makanan cepat sgt habis mungkin buat sikit kot. Lain kali kena tambah kuantiti makanan biar menu sikit tapi byk baru senang. Tapi terima kasih pada kawn2 yg bagi komen membina dalam menu pilihan Mah@mahu dan kawn serumah. Takut gak ada yg coment negatif eheheh tapi setakat ni alhamdulilah semuanya baik. Tak ada yg sakit perut kan lepas dtg makan rumah Mah@mahu hehehe...

 

 


Tapi yg lagi best open house kali ini bukan sahaja kawn2 yg dtg malah rumah Mah@mahu turut di hadiri oleh team daripada Radio Sinar 'Muzik Retro Terbaik'. Syukur dpt juga kunjungan istimewa daripada mereka terutama crew Sinar Pagi yg becok lagi meriah sapa lagi kalau bukan Kak Engku, Salih Yaakob dan Khiril. Sangat teruja kerana buat pertama kali dapat bertentang mata dengan mereka secara live dan paling best dtg beraya rumah Mah@mahu. Hehehe jgn jelous kawn2..





Ni bukan apa Mah@mahu ada masuk contest kat Sinar.fm untuk mereka beraya di rumah peminat2 radio sinar. So Mah@mahu pun try cuba nasib dan Alhamdulillah akhirnya berjaya menjadi salah seorang pemenang bertuah. Walaupun hadiah tidak seberapa tapi kunjungan mereka cukup bermakna memeriahkan tetamu Mah@mahu yg ada. Sapa yg tak sempat minta maaf lah yer. Tgk gelagat mereka jer pun dah gelak besar tak tahan memang kelakar. Tgk sendiri video yg sempat mereka rakamkan di rumah Mah@mahu. Nak pic lebih byk layari laman sesawang Sinar.fm ada byk pic raya kat rumah Mah@mahu...



 

Paling syok mereka teruja kerana rumah Mah@mahu ni ada menu special lain daripada yg lain. Setiap tetamu yg dtg mesti cuba makan Takoyaki ni kerana ia adalah menu baru kat Malaysia ni. Teruja juga mereka ni sebab siap ada gerai lagi kat luar rumah Mah@mahu untuk Takoyaki ni memang berbaloi lah mereka dtg raya. Pada kawn2 yg tak dtg rugilah korang semua hehehe.. Apa pun terima kasih pada yg sudi dtg dan juga memeriahkan majlis rumah terbuka Mah@mahu. Salah dan silap atau terkurang pohon maaf sepuluh jari. Insyallah tahun depan buat lagi kalau ada rezeki....



*Pic kredit to Uncle Syaf dan Aniss makeup girl...