Tomok Di Pejabat Mah@mahu

Salam sejahtera semua kepada rakan2 dan juga pembaca blog Mah@mahu yg jarang update ni. Dah lama Mah@mahu tak buat contest kan kepada semua rakan2 tunggu Insyallah sebelum tahun baru ini akan ada contest untuk anda tapi hadiah dia bukan lah Tomok hehehe....


Cerita pasal Tomok Mah@mahu di kejutkan dengan kehadiran Tomok ke pejabat Mah@mahu ni. Memang tak sangka sgt akan dtg si Tomok tu penantian demi penantian akhirnya tiba juga lah. Tapi jng marah yer bukan lah Tomok OIM tu tapi ni adalah Album beru Tomok. Hehehehe mesti ramai yg berapikan, sebenarnya Mah@mahu telah menang album terbaru Tomok dalam radio HotFM.

Terima kasih kepada HotFM kerana telah mememberi hadiah itu. Memang tak sangka sebenarnya menang album ni. Tapi Mah@mahu minat gak lagu2 terbaru Tomok seperti Bagai Bidadari, Belari, Arjuna dan byk lagi. Cover album ini menarik dan cukup smart memuatkan 10 lagu terbaru yg dinyanyikan oleh Tomok. Sempat lah dengar dalam perjalanan nak blk kerumah tu. Terima kasih sekali lagi kepada HotFM dan jng lupa bagi lagi hadiah hehehe ok bye.....