Gambar Cium Pemimpin Utama Dunia..

Salam dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog Mah@mahu dan juga kepada mereka yg follow selalu blog tak seberapa ini. Dah lama tak update baru sebab agak sibuk dengan kerja kebelakangan ini namun mengambil ruang untuk berkongsi sebanyak mungkin ilmu kepada semua kawn2. Tapi kali ini agak terkejut membaca berita di akhbar utama ada gambar cium pemimpin negara.

Lagi mengejutkan gambar cium itu telah di iklankan keseluruh negara dan mendapat publisiti luas. Gambar cium itu melibatkan pemimpin utama negara-negara maju dan juga pemimpin agama. Yg pasti ia adalah polimik kepada satu kempen yg dilakukan oleh sebuat syarikat baju terkemuka. Tak caya tgk gambar kat bawah ni mesti korang tahu siapa yg dimaksudkan.


Sebenarnya niat syarikat pakaian berjenama ini adalah mulia iaitu untuk kempen UNHATE. Kempen ini sebenarnya ingin menunjukkan rasa toleransi tanpa membenci atau berperang antara negara dan agama. Tapi cara yg dilakukan itu memang tidak betul dan sungguh memalukan. Nak buat kempen boleh tapi biar berpada dan biar sampai masej yg betul, jng sampai nanti org memanipulasi pulak kempen yg cuba dilaksanakan.

Tapi rasa gambar mcm ini sangat sesuai untuk satu kempen yg hendak dilaksanakan di negara kita tapi telah dihalang oleh kerajaan. Mungkin kita patut letak gambar penganjur kempen Seksualiti Merdeka tengah bercium dengan ketua parti pembangkang sesuai kot. wakakkakakakka... mesti gempak gila lah cubalah buat sapa berani wakakakka.. selamat berblog...