Satu Klik Satu Pahala

Mah@mahu nak tolong kawn2 nak tambahkn pahala bulan mulia ini kalau rasa nak boleh lah tolong Mah@mahu ok. Sebenarnya Mah@mahu ada joint contest mencipta logo bagi transit terbaru yg dalam proses pembinaan.

Caranya mudah jer klik link kat bawah ni

 Click sini : http://www.mrtcontest.com/?p=29323
 
Lepas tu login and klik vote logo yg telah Mah@mahu buat mcm ni....


Harap anda dpt mengundi untuk Mah@mahu. Hanya Allah dpt bls budi anda yg mengundi di bulan mulia ini dapat pahala tolong kawn2 yg memerlukan batulkan.
Jutaan terima kasih pada yg mengundi dan yg bakal mengundi selamat mengundi...


P/S : Kepada semua yg nak mengundi... Jgn mendafta melalui FB anda akan menghadapi masalah sila daftar terus kelaman tersebut seperti gambar kat bawah ini...

Tarikh akhir mengundi pada 7 August 2011 (Ahad) cepat mengundi...........