Terima Kasih Nuffnang + TGV

9:00 PG Maha Mahu 5 Comments

Wowwwwwwwwww bukan wow DiGi Award ok tu semua dah lepas, tapi ni wow dpt berita gembira dari Nuffnang terima kasih byk2. Time tgh show movie best2 ni lah dpt tiket free lak tu drpd Nuffnang and TGV terima kasih sekali lagi. Bukak2 email pagi2 ni dpt berita yg menyeronokkan ini tapi tak ada masa lagi nak pergi Nuffnang office nak collect tiket. By the way thanks Nuffnang and TGV.

 


Anda juga suka post ini...

5 ulasan:

  1. bestnye
    mesti dah lame iklan kan

    BalasPadam
  2. Dapat sempenan my birthday tu jer... hehehehehe nanti korang dpt gak..

    BalasPadam
  3. murah hatinya mr.nuffnang ni...apalagi pegi aje collect itu ticket

    BalasPadam