Terima Kasih Nuffnang + TGV

Wowwwwwwwwww bukan wow DiGi Award ok tu semua dah lepas, tapi ni wow dpt berita gembira dari Nuffnang terima kasih byk2. Time tgh show movie best2 ni lah dpt tiket free lak tu drpd Nuffnang and TGV terima kasih sekali lagi. Bukak2 email pagi2 ni dpt berita yg menyeronokkan ini tapi tak ada masa lagi nak pergi Nuffnang office nak collect tiket. By the way thanks Nuffnang and TGV.

 


5 comments.. read them below or add one

^ Uncle Syaf ^ ^ Uncle Syaf ^ 14 July, 2011
cis..aku tak dapat pown
Edy Fee Edy Fee 14 July, 2011
bestnye
mesti dah lame iklan kan
Mah@Mahu Mah@Mahu 14 July, 2011
Dapat sempenan my birthday tu jer... hehehehehe nanti korang dpt gak..
Idah Idah 18 July, 2011
murah hatinya mr.nuffnang ni...apalagi pegi aje collect itu ticket