Peri-Peri Like-Like Jer....

Malam2 nak menjamu selera dengan rasa lain daripada yg lain. Firstime makan menu daripada Nando's, tak pernah makan sebelum ini jadi untuk merasa kehebatan yg selalu diwar-warkan daripada rakan maka aku mencuba. Banyak juga menu-menu yg disediakan tak pernah cuba maka tak tahu yg mana special. Tapi menu utamanya adalah pasti ayam golek dengan rampah ratus yg cukup berbeza. 

Bagi aku yg firstime makan ini ia cukup pelik dan unik. Dengan rasa ayam yg pedas sgat sebab pilih Extra Hot Peri-Peri huhuh lepas makan menjelir lidah pedas gila. Selain itu juga nasi mediterranean juga agak kurang kerana mcm nasi lembik yg agak gempal. Bagi aku kalau nak cuba memang boleh sgt pada yg suka pedas dan rasa satu gabungan yg unik tapi mungkin tak sesuai dengan selera aku kot. So korang2 semua boleh pergi cuba tak rugi.
Menu ayam peri-peri Extra Hot yg aku ambil berapi
Antara sos yg ada untuk menambah perisa ayam anda
Kebab tapi mcm bentuk satay ayam..


{ 9 comments.. read them below or add one }

Rozuan Ismail Rozuan Ismail 24 April, 2011
seriously tak pernah makan kat nando
aryl aryl 24 April, 2011
hurm~ rasa nak jilat2 je skrin lappy~
hahaha..
toyolkiut toyolkiut 24 April, 2011
terliur TK tengok..
sedapnye..
fasya fasya 25 April, 2011
waahh..terliur.. neway..thanks jenguk blog fasya.. sila dtg lg..huhu
fasya fasya 25 April, 2011
waahh..terliur.. neway..thanks jenguk blog fasya.. sila dtg lg..huhu
cik mirae ... cik mirae ... 26 April, 2011
uppzz!! klo rse cm header 2 bsah sory la yer.. cz air liur mleley la.. x dpt d bndung.. haha.. btw , nex tyme bleh blnje ea.. kah3..