31 Januari 2011

Satu hari yg menyeronokkan dan juga sgt happening.. Firstime joint event mcm ni and firstime gak dpt kenal2 rakan blogger dari dekat dan depan mata. Memang ramai dan susah sebenarnya nak mengumpulkan perjumpaan yg agak ramai mcm ni so tahniah lah kepada "Sahabat Blogger".. Pengenalan aku dalam sahabat blogger ni secara tak sengaja kerana ramai kawn2 blogger masuk situ so aku pun joint yer lah niat nak ramai kawn2, tapi sambil2 tu pun nak up rank kan mcm kata kawn2 kita yg bagi speech masa gathering tu hehehehe..
Pic ni kredit to Uncle Usop Son huhuh (cari pic aku)
So sedih sgt aku tak bawa kamera dan juga semua org tak nak ambil gambar ngan aku wahhhh mcm aku ni diva, lain lah blogger glamor yg dah ada folowers 8 ribu... opssssss... So aku memang tak ada gambar dan juga tak ada koleksi korang tapi aku kenal lah beberapa org yg hadir masa tu aku masih ingat blog korang dan aku ada terjah juga. So pada yg ada pic aku leh share nanti aku kreditkan korang kat blog aku ok heheheheh...

Yer lah aku ni cuma blogger picisan dan bukan "Blogger Bakal Jutawan" atau "Blogger Bakal Masuk Majalah" huhuhuh jahat mulut. Tapi syok dpt dtg sana dpt dgr pendapat dan sebenarnya dpt mengenali pewatakan sesorang yg relate dgn blog dia org huhuhu tu kelebihan aku.. Tapi ada sedikit ruang yg boleh dibaiki. Bukan nak perlekeh usaha murni ini tapi aku rasa kebanyakan blogger masih berpuak2 dan juga masih tidak serasi dengan yg lain. Aku sendiri pun mcm tu gak bukan sombong atau malu tapi aku tak biasa selalu borak dlm blog jer tak kenal rupa kan...
Gambar kredit to Uncle Usop Son (Heliza tetap di hati..)
Dan aku ada kecewa gak lah kerana blogger "Otai" yg sepatutnya ada kerana masa main bowling ada tapi lepas tu masa brainstorming dia tak ada aku harap sgt dpt dengar pendapat dari dia kerana blog dia memang otai dan di main bowling pun otai gak sebelah line aku jer.. So ingat dpt kongsi pendapat dan idea tapi agak kecewa dan pemergiaan nya tiada apa sebarang pesanan. Mungkin nak kena byr kot baru leh bagi talk opssss... tapi Heliza tak mcm tu pun hehehe suka tgk Heliza cute, cantik dan tetap kelakar. I like u Heliza..


Tagged:

16 Komentar:

dD Fabulous | sitekateki berkata...

baru ade follower 8k dah berlagak diva ek...isk2 x patut btul...blom jadi 'anak emas' nuff agi, kalau dah jadi harus la kena ader official invitation card dulu baru leh dtg yer...

fara feroza berkata...

biasalah..cam artis gak yg bloger glamer ni..hahaha...:(permandangan Malaysia tercantik ketika pulang cuti…

tomatokering :) berkata...

huhuhu , rugi tak dek time tu .

ehh , tak elok berlagak2 kan . hehe

Hazari. berkata...

diva ke ? heh

Ujang9897 berkata...

ko jgn risau gmbo aku pun takder..hahaha

EmanCloud berkata...

yeaaaaaaa thx vsit halia! haha eman ok je. tapi pic ni eman x nampak ahah

::FAIZ FARISH:: berkata...

heliza comel

man yusoef berkata...

ko yg mane satu hah? tak pasti aku...huhuhu.*aku tak tau, sbb tu tnye...hehe*

toyolkiut berkata...

nmpk cm best event tu..
tp bila bc 2x mcm lain mcm la pula..
xpe.. kita ni kn anak ikan sepat je..
depa toman..
hehe..

Mr. TN_SkY berkata...

hehe..memang besh gathering SB rituh kan? SkY pun xbyk gmbar..dtg lmbt dgn mmber sorg nie =_=..neway blogger otai yg dimaksudkan tuu..dye busy kot wktu tuu :-D...husnul zhon dgn org :-D itu lebih baik kan? hehehe..neway nice to know u..salam kenal dari SkY, shabat gathering anda haha...

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

APi berkata...

kau misteri doh..

Mr. TN_SkY berkata...

spe misteri?? ahaha :-D
seronoknya bawak kamera..SkY pegi xbwk kamera..gmbar xsmapi sepuluh pun...mane nak cari gmbar yg diorang tgkp sorang2 tuh eh? ahah :-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

tia berkata...

heliza mmg cuteeee! ;)

Dawa berkata...

follower 8k lebih pon, kalau stkt blogger tu je badan berketak, tp pengikut semua lemah gemalai, klu lawan follower ahlong pon, sah2 kalah. opsss

sYafIk-wAy berkata...

takpe lain kali boleh lak nak tangkap2 gmbr .hehe

Adzriel AB berkata...

ramai yg buat profile picture fb dgn heliza..

Blog Bicara Makan © 2014 | Powered by Blogger | Blogger Template by Mahamahu
\
Web Analytics