Transformasi & Reformasi


Wah dgr tajuk dah mcm gempak huhuh tapi tak ada apa sgt pun ini adalah entry khas kepada kawan2 blog yg rajin singgah kat sini. Sempena dengan tahun baru yg bakal tiba maka Mah@mahu yg baru saja beroperasi tak sampai setahun pun huhuhuhu nak buat satu "TRANSFORMASI". Bukan lah transformasi besar tapi adalah sikit2 jer perubahan dari segi content dan layout.

Selepas ini menjelang tahun 2011 tahun baru nanti adalah perubahan terhadap layout Mah@mahu ni. Nak nampak segar sikit dan agak ceria hehehe bukan nak tambah bunga2 atau tambanh widget.. Ada widget akan dibuang dan juga ada widget akan dikurangkan. So nak tahu kena tunggu sampai detik 2011 tepat pukul 12mlm heheheheheh... Perubahan demi perubahan akan dilakukan untuk kepuasan semua pembaca setia Mah@mahu...

Dan akan ada satu "REFORMASI" baru yg lebih drastik akan dibuat dalam tempoh yg terdekat ini. So ini akan melibatkan blog2 lain juga. Jadi nak tahu kena tunggu akan di update hari demi hari sebelum menjelang 2011. Jadi apa plan korang tahun baru ni?? Nak ubah blog ker nak tukar link ker.. atau nak tukar domain heheheh tu best lah... Kalau korang rajin comment apa perubahan yg akan dibuat menjelang tahun 2011 kat sini senang kita nak chit chat dan betukar idea ok...

2 comments.. read them below or add one

Shukjessa Shukjessa 28 December, 2010
orait, aku tunggu hehe =)
KiFli si Dolce KiFli si Dolce 29 December, 2010
tak sabar nak tngok perubahan ko :P