Kawaii Gadget's Contest - [Contest]



Ini adalah satu contest dari sebuah blogshop yg mempromotekan product jualannya. Blogshop Kawaii Gadget's menjual product2 mp3 yg belbagai rupa dan bentuk. Sungguh comel dan menarik sekali mp3nya membuatkan aku teringin untuk menyertai contestnya ini. Syarat2nya mudah dan seperti contest2 lain menjadi follower satu kewajipan, membuat entry dan meletak banner satu kemestian. Semua syarat aku dah penuhi dan untuk video clip dan lagu yg aku minat jer tak cite lagi, nak tahu kena baca kat bawah ni ok.



Dah puas kan tgk video ni...........

Sebenarny bukan apa aku teruja sgt dengan hasil kerja video clip ni. 
Sgt profesional dan juga antarabangsa sekali hasil kerjanya. 
Yg pasti dia adalah satu hasil yg boleh dibanggakan daripada anak tempatan sendiri.
Mungkin sesetengah org akan berpendapat bahawa video ini sejibik video dari luar negara seperti Rihanna atau Laddy Gaga
Tapi bagi aku ia adalah hasil kreatif untuk berkarya tak salahkan.
Lagu ni pun aku minat "Kau Bisu" nyanyian Aliyah menonjolkan vokal beliau yg mantap dah tersendiri.
Pasti ramai dah tahukan kehebatan artis ini apabila menyanyi secara live, maka tak perlu aku nak terangkan lagi so boleh nilai sendirikan.


So dah terang pasal lagu kegemaran aku ni. Penuh sudah semua syarat2 penyertaan untuk contest ni. Yang pasti aku harap dpt lah menang and aku dpt tahu pasal contes ni pun dari Mommy Pinky punya blog. Kat sini gak aku nak tag kawn2 untuk menyertai contest ni masuk jng tak masuk.





Kupon Percuma kugeeku


5 comments.. read them below or add one

Shukjessa Shukjessa 02 December, 2010
woh aku dah lame tak gune mp3, skang layan lagu pon gune henpon je senang =)
Putr@ Putr@ 03 December, 2010
kawan Saye dah Follow blog kamu..

terima kasih sudah follow blog saya..

jangan lupa visit n commant to my blog...
Mommy Pinky Mommy Pinky 04 December, 2010
TQ join contest Mommy Pinky..gudluck >_< !!
kay kay 11 December, 2010
terima kasih sebab join contest..good luck..:)