Contest Aku Dan Kacamata

10:42 PTG Maha Mahu 2 Comments


Ni kali kedua kot aku joint contest yg perlu berkaca mata. Gambar aku byk ada berkaca mata tapi nak pilih satu jer terbaik.. Kalau korang ada nak joint boleh gak klik jer banner kat atas ni.. Gambar aku kat bawah ni tak sehensem tuan blog yg menganjurkan contest ini sapa lagi kalau bukan blog Sandiwara Seorang Insan.

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin ~ Dah follow ikhlas...
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original ~ Ni orinya gmbr
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar ~ Dah letak
  • Tag 2 orang rakan anda ~ Kat bawah ni kawn blogger kena tag...    


Hadiah-hadiahnya begitu lumayan sgt..

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50



Anda juga suka post ini...

2 ulasan:

  1. tuan tanah dtg tengok..nice poto..all da best ya..

    BalasPadam
  2. Garang giler muka. Hehehe. GoodLUCK!

    BalasPadam