Contest Aku Dan Kacamata


Ni kali kedua kot aku joint contest yg perlu berkaca mata. Gambar aku byk ada berkaca mata tapi nak pilih satu jer terbaik.. Kalau korang ada nak joint boleh gak klik jer banner kat atas ni.. Gambar aku kat bawah ni tak sehensem tuan blog yg menganjurkan contest ini sapa lagi kalau bukan blog Sandiwara Seorang Insan.

Syarat-syaratnya:
  • Menjadi follower seikhlas hati yang mungkin ~ Dah follow ikhlas...
  • Memerlukan gambar anda yang memakai kaca hitam..terpulang edit ataupun original ~ Ni orinya gmbr
  • Tinggalkan link anda di entri ini apabila sudah join dan letakkan gambar banner di sidebar ~ Dah letak
  • Tag 2 orang rakan anda ~ Kat bawah ni kawn blogger kena tag...    


Hadiah-hadiahnya begitu lumayan sgt..

Tempat pertama: RM 100
Tempat Kedua: RM 80
Tempat Ketiga: RM 50



2 comments.. read them below or add one

Syafiq Rosli Syafiq Rosli 23 December, 2010
tuan tanah dtg tengok..nice poto..all da best ya..
Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 27 December, 2010
Garang giler muka. Hehehe. GoodLUCK!