Anak Tahun Baru - [Pets]

Hari tu ada cite pasal my pets si Ava dengan pasangan baru nya Butter [click]. Sebenar tujuan mereka di satukan untuk mengembangkan zuriat dari baka Anggora ni. Pada hari kemarin  sempena dengan tahun baru Islam dpt berita gembira sgt, si Ava telah selamat melahirkan baby baru. Tak sanggka sgt mereka bakal menjadi ibu dan bapa sekrang. Cepat masa berlalu seronok nya tgk mereka telah mendapat baby...


Comel sgt sekali tgk mcm anak tikus jer sebab tak berbulu, tapi masih boleh nampak warna bulu2 anak arnab ini. Ada 5 ekor semuanya 2 warna hitam, 1 kelabu, 1 putih dan 1 warna seperti butter huhuhu ada gak pewaris Butter. Buat masa ni tak ada nama lagi untuk anak2 mereka ni. Tunggu lah nanti atuk blk kg tgk korang yer heheheheh rindu kat dia org. Tak sbr nak blk huhuhuhu..



{ 8 comments.. read them below or add one }

E.d.Y E.d.Y 08 December, 2010
nak sekor boleh??hehehe
HaNTwO HaNTwO 08 December, 2010
tomeynya anak arnab ni....geram je tengok :)
iszieylyanziy iszieylyanziy 08 December, 2010
hehe,,nk arnab tu,,ehhee,,,cam comey jek arnab tu

SUKA PELIK
Darkbatman Darkbatman 08 December, 2010
adoi.. minat tikus ker?hehee.. sbr jela..
MahaMahu MahaMahu 09 December, 2010
Pembetulan itu bukan anak tikus anak arnab huhuhu sebab tu comel...
Annis Suzana Annis Suzana 08 March, 2011
eh.. slalu arnab de bulu.. ni baka pe erk?? comelnye.. kecik je..