Shades Contest a.k.a Kaca Mata Hitam - [Contest]


Ada terbaca dlam satu blog ni menganjurkan contest. Yang best lak tu contest ni untuk gambar berspek mata hitam, so memang jadi minat memakai spek mata hitam ni kalau kuar mana2. So ada juga byk beberapa koleksi spek mata hitam. Nak try mana tahu boleh menang hadiah misteri yg dickpkan tuan blog Miss Genit. Kalau nak isi memang byk sgt lah gambar dengan shades ni tak terkira. Tapi kat bawah ni antara beberapa gambar yg diambil dan digabungkan supaya senang untuk post kat sini.. Sebab salah satu syarat contest ni hanya dua gambar yg dibenarkan dan satu akan dipilih untuk bertanding. Jadi gambar byk aku gabungkan untuk tatapan koleksi aku hehehehe... Ada sesetengah dari shades ni dah rosak dan hilang kena curi serta tertinggal.

Shades paling diminati dan menjadi kenangan

Kisah di sebalik Shades ni sgt bermakn. Ini kerana shade ni di hadiahkan oleh seorang rakan chating dari Singapore. Beliau dtg melancong di Malaysia dan aku lah jadi juru pandu beliau berjalan merata2 tempat sehinggalah ke KLCC, dan disitu lah gambar ini diambil bersama Shades dan juga topi milik beliau. Untuk menghargai tanda persahabatan beliau menghadiahkan Shades tu kepada ku. Tapi yang paling menyedihkan Shades tu tertinggal di sebuah restoran dan hilang waaaaaaaaaaaaaa nak nangis rasa. Terima kasih lah kepada beliau.

Ni antara koleksi shades yg pernah aku ada...


Semua syarat dah dipenuhi dan semua kehendak telah di ikuti so harap2 layak lah nak bertanding untuk contest tu yer dan kat sini nak tag beberapa kawn untuk memenuhi syarat yg terakhir. Selamat mencuba...




3 comments.. read them below or add one