Terima Kasih MyEG - [Terima Kasih]


Setelah sekian lama menunggu akhirnya aku dpt juga apa yg di nantikan.. Pasti ramai yg dptkan mcm dpt durian runtuh gaklah hehehe... Hari tu masa puasa ada contest yg di anjurkan oleh MyEG sebuah laman web kerajaan. Contest bertajuk Syoknya Raya di jalankan di laman sosial Facebook agensi tersebut. Dalam contest tu peserta kena upload pic raya yg paling menarik sekali dan pastu akan dipilih oleh agensi itu untuk mendapat hadiah RM200. Tak sangka aku hantar saja gambar yg tak seberapa nak raya tu terpilih dan menang walaupun tak dpt hadiah utaman RM500. Seronok sgt and seperti yg dijanjikan akhirnya apa ditunggu dah tiba dan rasa dpt lah cover duit raya yg tak cukup hari tu hehehhehe..... Terima Kasih sekali lagi MyEG.


1 comment... add one now