Butter Bermesra Dengan AVA - [Pets]


Sebelum ni korang pernah baca kan entry aku pasal pet peliharan aku dan juga abg aku yg bernama AVA [Click]. Tu semasa dia beseorangan tapi sekrang tidak lagi. AVA telah berteman. Di mana kawn abg aku telah membenarkan Ava berteman sementara bersama teman barunya Butter. Knp nama dia Butter kerana warna dia sendiri korang leh tgk lah kat gambar2 tu huhuhuh.. Butter ni teman Ava untuk mengembangkan baka mereka kerana si Ava ni betina manakala Butter jantan. So kat sini nanti akan membuat mereka membiak dengan melahirkan anak2 yg comel.

Sebenarnya susah nak menyatukan mereka berdua ni mula2 berjumpa tak nak bertegur sapa malah siap main lari2 lagi jual mahal. Tapi dah seminggu mereka bersama akhirnya nampak lah hasil2 mereka telah bemesra hehehehhe nakal gak kan.. Sungguh mesra Ava dan juga Butter korang leh tgk sendiri lah kat gambar2 yg aku ambil ni. Susah sebenarnya nak ambil gambar mereka berdua ni so kena lah bebaskan mereka dari sangkar baru lah boleh ambil gambar bersama.





 


   

3 comments.. read them below or add one

Shukjessa Shukjessa 27 October, 2010
comel bro arnab.

aku dulu ade gak bela arnab putih. tapi entah macamna boleh lari lak.

takpe ke bior lepas dalam rumah? tak buat hal lak?

lame gile tak pegang haiwan peliharaan. tahun depan pun baru dapat bela kuceng huhuhu
noreed noreed 27 October, 2010
so cute lah gambar yg last tu.
my house pun ada rabbit gak. nama dia rooney. tp rooney sy ni solo no gf :)
Omu Rice Omu Rice 01 February, 2011
comel nyer...arnab tak gigit orang ker...takutlah nak pegang....