Tektik Iklan Yang Berkesan - [Inovasi]

11:03 PG Maha Mahu 5 Comments

Sekarang byk method atau cara yang boleh digunakan untuk membuat promosi atau iklan terhadap sesuatu perkara agar sampai kepada pengguna. Tak kiralah dari segi gambar atau juga iklan di laman2 web. Tapi kat sini antara tektik yg paling menarik di gunakan oleh beberapa jenama produk tertentu untuk mempromosi barangan mereka kepada pengguna. So layan lah pic2 yg disediakan ini ok...


iklan kete menarik and sesuai buat kat LRT kan.



ni untuk iklan ubat kurus atau makanan diet.



ni lagi hebat



hati2 lain kali kalau lalu kat pasar raya hehehe



iklan air kopi paling kotor wakakaka..



kat rumah nanti semua pakai bateri sajo..


jenama jam mahal habis kena kerat ni..



ramai lah nanti pompuan yg gedik kat kedai tu wakakakka..

Anda juga suka post ini...

5 ulasan:

  1. sumer iklan guna teknik ilusi optik.... hohohoho....

    BalasPadam
  2. iklan langgar cermin tu xbleh blah...hahaha

    BalasPadam
  3. tahniah!!! iklan spender x de ke?

    BalasPadam
  4. Sian kan pada yg buat iklan ni...
    iklan spender nanti aku letak gambar kau kat situ mampu...

    BalasPadam