Percutian Sempena Cuti - [Riadah]


 Entry ni sempena dengan cuti sekolah yg telah dtg untuk pertengahan tahun setiap tahun. Time ni lah memang paling di tunggu dulu masa sekolah huhuhuhu cuti lama and boleh pergi bercuti. Tu dulu zaman kanak2 cuti pun tak kemana blk kg, blk kg, blk kg tu aja. 


Tapi sekarang memang best cuti sekolah mcm2 aktivit ada. Mcm2 program telah di atur serta byk pihak2 swata sedara akan kesempatan ini untuk membuat segala yg boleh bagi mengisi aktiviti masa cuti sekolah yg panjang ini. So kat sini ada satu aktivit percuti sempena cuti sekolah bukan sahaja untuk kanak2 yg bercuti boleh juga bersama keluarga. 


Satu pakage percutian yg menarik and MURAH serta HEBAT lah kata org. Percutia ke pulau peranginan paling menarik di utara tanah air iaitu Pulau Pangkor. Gambar2 tempat percutian menarik ada kat bawah ni tak tipu....Percutin 3 hari 2 mlm tersedia sarapan pagi and juga pengankutan dari KL ke Pangkor.. memang best...  Nak tahu Click Sini untuk semua maklumat lebih lanjut...


Kalau nak maklumat lanjut boleh lah Click kat sini dan semuanya ada..


1 comment... add one now

El-Zaffril El-Zaffril 07 June, 2010
apa kata kau belanja aku pergi pangkor