Khas buat semua - [Pengumuman]

3:49 PTG Maha Mahu 3 Comments



 Pengumuman! Pengumuman!

Edisi khas ini adalah untuk semua kawan2 yang ader blog atau laman web sendiri.. Sapa2 nak letak logo blog mahamahu ni boleh lah copy codding kat side kanan ader terpampar codding untuk setiap logo..


Just copy saja codding tu and paste ok.. bila dah copy logo tu bagitahulah nanti aku lak copy logo korang letak kat blog aku.... sama2 memeriahkan lagi blog masing2... ia adalah free selamat berkerjasama ok...

 Terima Kasih

Anda juga suka post ini...

3 ulasan:

  1. wahhhh meletup skang ni kannn tak sangka aku

    BalasPadam
  2. copy lah coding hehhe letak kat blog korang ok..

    BalasPadam