Khas buat semua - [Pengumuman]



 Pengumuman! Pengumuman!

Edisi khas ini adalah untuk semua kawan2 yang ader blog atau laman web sendiri.. Sapa2 nak letak logo blog mahamahu ni boleh lah copy codding kat side kanan ader terpampar codding untuk setiap logo..


Just copy saja codding tu and paste ok.. bila dah copy logo tu bagitahulah nanti aku lak copy logo korang letak kat blog aku.... sama2 memeriahkan lagi blog masing2... ia adalah free selamat berkerjasama ok...

 Terima Kasih

3 comments.. read them below or add one

QieFLy si Dolce QieFLy si Dolce 18 May, 2010
wahhhh meletup skang ni kannn tak sangka aku
MahaMahu MahaMahu 18 May, 2010
copy lah coding hehhe letak kat blog korang ok..