Gelap petanda apa? - [Alam Semulajadi]

5:12 PTG Maha Mahu 2 Comments


Ni aku post dalam keadaan yg sekejap kerana pic2 ni aku ambil dari office aku dalam masa tak sampai satu jam. Dapat tgk kan semua perubahan dari cuaca tenang terang benderang dalam pic kat bawah ni.Boleh berubah dalam sekelip mata.


Pic bawah ni pula menunjukkan keadaan tiba2 berubah dan menjadi separuh gelap kekuasaan yang Maha Esa. Tiba2 aku snap satu pic ni nampa seakan2 bentuk puting beliung aku sendiri tak perasan masa aku ambil. Tapi menurut kata staff yang dah bertahun keje sini, ini adalah kejadian hujan dengan ribut petir paling teruk pernah belaku. Selepas berberapa minit di ikuti dengan kilat dan guruh sambung menyambung dan hujan mula melimpahi bumi yg fana ini. Maka banjir kilat lah KL dalam waktu yg bergitu singkat.


Click untuk membesarkan gambar.



Sama2 lah kita berdoa dan minta perlindungan dariNya kerana hanya Dia dapat memberi pelindungan dan menjauhkan kita dari malapertaka yg dasyat ini. Aminn...


Anda juga suka post ini...

2 ulasan: