Jom Sertai Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka

8:00 PG Maha Mahu 25 Comments

Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Korang kaki contestkan ni Maha bawakan kepada korang satu peraduan untuk semua rakyat Malaysia. Hadiah bukan calang ok peraduan yang bolehkan korang menang barang elektrik untuk keperluan rumah.


Semperna dengan bulan kemerdekaan ini produk minuman pilihan rakyat Malaysia iaitu Pokka menganjurkan 'Peraduan Meriahkan Sambutan Hari Kebangsaan Bersama Pokka'. Korang mesti tengok hadiah dulukan sebelu masuk peraduan betul tak sama lah ngan Maha.

Hadiah-hadiah yang ditawarkan sangat banyak berjumlah RM10,500 seperti : -

Hadiah Utama
Peti Sejuk Bernilai RM5,000 x 1 pemenang

Hadiah Kedua
Peti Sejuk bernilai RM3,000 x 1 pemenang 

Hadiah Ketiga
Ketuhar Stim bernilai RM1,500 x 1 pemenang

Hadiah Saguhati
Baucar Giant bernilai RM100 x 10 pemenang


Gila tak best 13 orang pemenang boleh dapat hadiah yang istimewa ini. Peti sejuk rasa nak juga lah sebab kat rumah Maha peti dah lama waaaaa. Cara nak menang kena ikut step-step yang mudah ini sahaja ok.

1. Beli mana-mana produk Minuman Pokka bernilai RM12.00 minimum (resit tunggal) di GIANT sahaja.

2. Hantar penyertaan melalui 2 cara :

    a) Melalui Pos (boleh dapatkan borang penyertaan di GIANT)
    Isi borang penyertaan dan sertakan resit pembelian dalam satu sampul.

    b) Melalui Whatsapp ambil gambar resit dengan jelas.
    Whatsapp butir-butir di bawah dan lampirkan gambar resit ke 013-6017211 :
    Nama :
    No. Kad Pengenalan:
    No. Resit:
    Lengkap slogan “Asli lagi menyegarkan, itulah ____________ !”

Slogan kreatif (tidak lebih daripada 50 patah perkataan) Simpan resit sebagai bukti pembelian untuk tujuan penebusan hadiah (sekiranyan terpilih sebagai pemenang)


Ingat peraduan Pokka ini berlangsung dari 1 Ogos hingga 30 September 2017 ini sahaja. Sempat lagi masih banyak lagi peluang korang untuk menang jom kita cuba sekarang juga. Maha pun nak minum sambil boleh menang bestnya dengan Pokka.


Produk baru minuman Pokka Ice Lychee Tea yang telah berada di pasaran dengan rasa yang lebih variasi dan juga memberi pilihan minuman asli kepada rakyat Malaysia. Jadi boleh dapatkan minuman ini sekarang juga di semua pasaraya berhampiran anda.

Terma dan syarat boleh dapatkan di Facebook Pokka.







Anda juga suka post ini...

25 ulasan:

  1. sha baru pertama kali dengar jenama pokka ni, wah nampaknya ada greentea which is fav sha tu hehe kena carilah balik kerja nanti :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ai baru tahu jenama ni dah popular sekarang ada contest nanti beli banyak2 boleh menang peti ais baru hehehe..

      Padam

  2. hadiah dia bikin orang cair and terasa nk join. first time dengar pokka ni, perisa yang mana best?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes hadiah peti ais tu hehehe ramai isteri-isteri suka minuman best Tembikai Susu tu..

      Padam
  3. Perghhhh bestnyaaa...
    Dahla kita mmg penggemar minuman Pokka ni..mana tau ada rezeku dpt menang peti ice ka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes mesti boleh menang kena banyak minum ok hehehehe...

      Padam
  4. Kalau sempat sis akan join juga. Jarang jumpa produk pokka kt kedai

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ada jer dah banyak sekarang ni jom join...

      Padam
  5. Interesting prizes. Will buy Pokka this weekend to join the contest.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yes Jane should joint I know you want new peti ais hehehehe..

      Padam
  6. Banyak rupanya produk Pokka berada dipasaran. Dulu selalu beli, tiap kali ke Aeon atau Petronas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kali ni kena beli kat Gaint untuk join contest ni tau..

      Padam
  7. Wahhh...dh banyak sis baca psai kontest ni. Nampak gaya kena join jugak ni. Mungkin tanda2 nak menang ni..hehehe

    BalasPadam
  8. husband akak peminat tegar pokka milk tea.. nnti nak suruh dia masuk la..mane tau rezeki terpijak..hehehe..

    thanks for the info!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wow tu lagi bagus kalau memang peminat tegar...

      Padam
  9. Selalu minum Pokka Green Tea. Nanti nak cubalah Ice Lychee Tea. Lepas ni bolehlah minum sambil masuk contest. Hadiah nampak lumayan juga! hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehehe mesti masuk ok...

      Padam
  10. yeayyyyyyyyy! ramainya share..... contest tu ! menarikkk yang amat wak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Awak lah salah seorang yang share tu hehehehe..

      Padam
  11. Interesting. Hadiah pun gempak jugak tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Masa nak peti ais baru kan hehehehe

      Padam
  12. Peti sejuk RM 5000 tu ruby nak sangat. Huwaaa. doa setiap hari.

    BalasPadam
  13. The participation in such an event gives everyone the opportunity to receive a valuable prize. The contest will be interesting for each participant.

    BalasPadam