Ramai Tahu Khasiat NU Caffe Tongkat Ali Sehingga Dah Ramai Yang Beli

8:00 PG Maha Mahu 13 Comments

Salam sejahtera kepada semua pembaca setiap blog makan Mahamahu dan juga rakan-rakan sekalian. Bukan Maha cakap lah tapi ramai orang dah cuba sendiri NU Caffe Tongkat Ali ini sebab tu Maha sendiri mendapatkan kopi ini. Maha bukan pecinta kopi tapi untuk minum sikit-sikit tu boleh lah bukan minum selalu.


Kadang-kadang kita perlukan tenaga lebih kerana sibuk dengan kerja hari-hari. Tambahan pula macam Maha ni yang kerja kat pejabat dan juga buat blog ni jadi masa untuk menjaga kesihatan kadang-kadang pun terjejas. Tenaga pula banyak digunakan dan makin lama makin rasa lemah. 


So bila baca pasal NU Caffe ini terasa macam nak cuba sebab dengar cite Tongkat Ali ni dapat bagi tenaga extra. Tambah-tambah kalau dalam minuman tu menggunakan 100% ekstrak Tongkat Ali PHYSTA® yang dikering sejuk-beku untuk memastikan kandungan bahan bioaktif tidak hilang.

Kelebihan Tongkat Ali kepada kesihatan kita :-
  1. Membekalkan tenaga berpanjangan
  2. Memperbaiki pengaliran darah dan fokus
  3. Meningkatkan kesihatan lelaki keseluruhan
  4. Meningkatkan libido


Tak tahu lah macam mana mereka buat tapi NU Caffe ini adalah hasil penyelidikan ahli saintis Malaysia dengan saintis di Massachusetts Institute of Technology (MIT) USA dan juga telah dipatenkan di 4 buah negara iaitu Amerika Syarikat, Jepun, Eropah dan juga Malaysia. Jadi yakin lah juga terhadap produk yang diiktiraf sebegini.


Maha cite banyak-banyak nanti korang kata mengampu pulak kan cuma bagi pecinta kopi Arabica dan krimer ini adalah pilihan yang korang boleh beli. Satu kotak yang Maha dapat ni ada 5 sachets dalamnya jadi Maha amalkan minum setiap pagi nak tambah tenaga semasa kerja. Harga satu kotak tu RM18.50 sahaja tak mahal pun. 


Cara nak sediakan minuman ni pun tak susah korang hanya perlukan 200ml air panas atau satu cawan kemudian campur jer serbuk kopi ini. Kacau sampai sebati dan boleh minum dah boleh jadi sarapan pagi-pagi. Maha start minum memang rasanya kaw sangat dan kalau yang tak tahan memang boleh pening. 


Mana nak beli produk minuman NU Caffe ni korang boleh dapat secara online di Kedai DenaiSell. Lepas ni boleh lah hari-hari minum kopi yang hebat ini jangan risau laki ke pompuan ke semua boleh cuba ok. Selamat mencuba semua.






Anda juga suka post ini...

13 ulasan:

  1. ni yang nak try ni.. xkisah bujang pun boleh kan? Hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe bujang ker anak dara ker semua boleh minum bro...

      Padam
  2. Kopi baru. Kene try ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kopi hasil kajian yang specifik untuk Tongkat Ali yang asli.

      Padam
  3. Alaaaaa so sweet la abam MahaMahu ni, tq ya

    BalasPadam
  4. Kopi arabica, kena try..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Peminat kopi jer yang tahu rasa Arabica dan yang bukan betul kak.

      Padam
  5. warna air kopi ni cukup menyelerakan....insllAllah nampak nanti nak cuba gak

    BalasPadam
    Balasan
    1. Rasa dan bau pun dah sedap Seri...

      Padam
  6. x pernah la cuba, dgr kopi banyak jenis tu kene cuba gak ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kena cuba aini tapi untuk lelaki banyak kebaikannya...

      Padam
  7. hari hari minum kopi tapi dah alang alang ada kopi dengan tongkat ali ini lagi baik...tenaga pun bertambah...

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul tu bro orang laki sesuai sangat minum... yang si isteri beli untuk suami bagi kuat lagi hehehe..

      Padam