Antara Lokasi Buffet Ramadhan Murah Harga Bawah RM100 Untuk Anda Pilih

Antara Lokasi Buffet Ramadhan Murah Harga Bawah RM100 Untuk Anda Pilih - Salam sejahtera kepada semua pembaca setia blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Bila tiba bulan Ramadhan ini mesti korang pening nak pilih mana satu pakej buffet yang murah tapi berbaloi untuk pergi. Jadi Maha bantu korang kat sini bagi mereka yang mencara buffet Ramadhan bajet di bawah RM100. Mana tahu ada yang teringin nak makan buffet tapi bajet sikit korang boleh cuba lokasi2 yang Maha senaraikan ini. 

D'KAYANAGAN GRILL & BBQ STEAMBOAT SHAH ALAM 

Harga : RM 49.90 
Tarikh : 6 Jun - 5 Julai 2016

INTEKMA RESORT & CONVENTION CENTER 
SHAH ALAM

Harga : RM 55.00 nett dewasa
RM 27.00 nett kanak2
RM 49.00 OKU/Warga emas

CASA OMBAK JALAN AMPANG KUALA LUMPUR

Harga : RM 58.00 nett dewasa
RM 38.00 nett kanak2

BANGI GOLF RESORT BANDAR BARU BANGI 

Harga : RM 58.00 nett dewasa
RM 29.00 nett kanak2
Tarikh : 9 Jun - 4 Julai 2016

PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTER PUTRAJAYA

Harga : RM 98.00 nett dewasa
RM 49.00 nett kanak2
Tarikh : 8 Jun - 3 Julai 2016

PACIFIC REGENCY HOTEL SUITES KUALA LUMPUR

Harga : RM 99.00 nett dewasa
RM 55.00 nett kanak2 / warga emas
Tarikh : 8 Jun - 4 Julai 2016

Tu lah antara yang termurah Maha dapat senaraikan kat sini tapi kalau korang rasa ada lagi murah boleh cadangakan kat Maha. Jadi moga ia dapat membantu korang mencari lokasi berbuka puasa yang harga berpatutan dan lokasi yang dekat dengan anda. Selamat berpuasa dan selamat berbuka semua. 








{ 8 comments.. read them below or add one }

Afif Rayyan Afif Rayyan 07 June, 2016
Tengah berkira2 tuk makan buffet ramadhan dengan keluarga.. bajet murah2 je
Maha Mahu Maha Mahu 07 June, 2016
Tu la ada yang masih murah lagi tapi yang tempat2 best juga untuk cuba...
Azlan Strider Azlan Strider 07 June, 2016
buffet serendah RM45-RM60 memang value for money...kadang2 kita bayar RM160 utk 200 Jenis lauk time buffet pun bukan kita boleh makan semua...hehehe..

Regards,
-Strider-
Maha Mahu Maha Mahu 07 June, 2016
Tu kita pengguna bijak kena pandai menilai...
seri akmad seri akmad 07 June, 2016
masih berkira2 nak gi casa ombak ni. jauh tetapi mcm teringin je
Maha Mahu Maha Mahu 08 June, 2016
Sekali jer dalam sebulan akak kena cuba baru tahu hehehe jom lah..
Noriza Rahman Momma Vogue Noriza Rahman Momma Vogue 10 June, 2016
Kalau bawah RM100 tu boleh tahan lagi la nak try makan kan MM?
Maha Mahu Maha Mahu 11 June, 2016
Yes betul kena try lah ni hehehe...