Local Food,

Makan di Kopi Club Sungei Wang Plaza

10:00 PG Mahamahu 0 Comments

Makan di Kopi Club Sungei Wang Plaza - Salam sejahtera pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 blogger sekalian. Mahamahu hari minggu kalau jalan2 kat area Bukit Bintang mesti jalan2 kat dalam Sungei Wang Plaza. Tak tahu kenapa kat situ best sangat kalau nak window shopping atau nak chill2 dengan keriuhan pengunjung dalam plaza tu rasa nak cepat jer shopping hehehe. 


Tapi Mahamahu bukan nak cite pasal Sungei Wang Plaza tu nak cite pasal sebuah kedai makan yg sempat Mahamahu singgah untuk makan tghari. Tempat ni baru kat lavel Ground Floor hujung sekali di tepi2 lorong tu ada sebuah restoran. Kopi Club nama restoran tu kemas dan simple jer. Baru buka rasa sebelum ni tak pernah nampak pun.


 

Kopi Club ni kalau tgk menu mcm sebuah cafe kerana main menu adalah kopi untuk chill2 dna rehat2. Tapi kalau singgah tghari nak makan tghari pun boleh kat Kopi Club ni. Mahamahu dah order dua menu untuk makan tghari iaitu Nasi Ayam Goreng Panas dan juga Nasi Goreng Belacan. Menu utama kat Kopi Club ni, selain tu ada, Nasi Goreng Ayam Berempah, Mee Siam Goreng, Nasi Goreng Halia / Udang, Nasi Lemak Special dan juga Nasi Indo Siam.   

Nasi Goreng Belachan Ayam Goreng dan Sambal Bilis

Nasi Ayam Goreng Panas

Kopi Soya Cino Ping dan Cincau Bandung

Untuk minum pula Mahamahu telah pilih Kopi Soya Cino Ping dan Cincau Bandung best juga minum sejuk2 tghari ni. Kat sini byk pilihan kopi special untuk anda nak minum petang atau tghari. So tgk menu minuman ni rasa tak puas nak minum kopi. Semua kopi asli dan juga teh asli sejuk atau panas. So kalau rasa ada kat area Sungei Wang Plaza nak makan2 atau minum kopi singgah ker Kopi Club.