Makan Sepanjang Hari Di B's Cafe Pullman Putrajaya

Salam sejahtera semua pembaca dan rakan2 sekalian moga terus mendapat ketenangan dan kebahagiaan dalam segala yg anda lakukan. Mah@mahu pun dah makin sibuk hujung tahun ni dengan tugas kerja sepenuh masa kadang2 tak sempat nak post kat blog sendiri. Makan hari ni Mah@mahu nak bawa anda ker Putrajaya di sebuah hotel berpanorama tasik Putrajaya yg tenang dan indah.


 


B's Cafe Pullman Putrajaya satu lagi tempat hidangan international berperisa tradisional yg kuat di bawa oleh cafe ini. B, cafe yang menghidangkan masakan Asia dan Barat yang sahih pada buffet dan 'a la carte', termasuk Wood Fire Pizza Oven, Rotisserie dan jadual Chef di mana pengunjung boleh melihat ritual masakan chef di sana dan rahsia memasak mereka.




Hidangan penuh dengan starter dan juga kepada main course serta di tutup dengan desert yang hebat dan berwarna warni. Sebuah cafe yg sesuai untuk hidangan makan bagi majlis koperat dan juga meeting company bersama pelanggan. Kalau keluarga yg dtg bercuti di Putrajaya boleh makan di B's Cafe memang sedap dan berbaloi.






Waktu Operasi –  6:00am hingga 1:00am
A la Carte: Room Service: 1:00am – 6:00am

Buffet:
Breakfast : RM40++ (6:00am to 10:30pm)
Lunch : RM59++ (12.00pm to 2.30pm)
Dinner : RM65++ (6.30pm to 10.30pm)

A la Carte:
Breakfast : 6:00am to 10:30am
All Day : 11.00am to 11.00pm
Night Menu : 11.00pm to 6.00am