Legoland I'm Coming

Salam semua pembaca setia blog Mah@mahu dan juga mereka yang rajin comment ok. Teruskan comment anda kerana anda yg bertuah comment akan berpeluang memenangi wang tunai. Nak tahu mcm mana baca kat entry ni khas untuk mereka yang rajin comment [Klik Sini]. Saja nak hargai kawn2 yg menyokong blog tak seberapa ini.

Tapi kali ni lagi best hehehe anda ingat tak entry Mah@mahu untuk pergi ker Legolan Malaysia [Klik Sini]. Kalau anda pernah baca pasti anda tahukan. Mah@mahu pernah sertai contest blogger daripada Maybank2u dan Mah@mahu terkejut bila Mah@mahu menang 2 pasang tiket Legoland Malaysia. Wow seronok nya impian Mah@mahu nak pertgi ker Legoland Malaysia akhirnya tercapai.


Terima kasih kepada Maybank Malaysia kerana memberi peluang untuk Mah@mahu memenangi tiket tu. Tak sabar rasa nak pergi nak merasai kehebatan taman teman lego pertama di Asia. Pasti menarik dan memberikan satu pengalaman baru buat Mah@mahu. Kalau nak beli tiket dia sehari RM140 mahal gak yer hehehehe. Apa pun nak pergi sana kena plan betul2 kerana ada hari yg di buka lama dan ada hari yg di buka kejap saja dan ada hari cuti tau...