Madagascar 3 Pecah Perut

Salam semua rakan2 dan pembaca blog Mah@mahu moga sihat sentiasa. Hari ni nak buat review tentang sebuah filem paling kelakar yg pernah Mah@mahu tgk sendiri. Lepas gelak gelak lagi mcm2 lah lawak mereka. File apa lagi Madagascar 3 lahh.... Filem haiwan2 yg terlepas dari zoo dulu. Tapi sebelum tu nak ucap terima kasih kepada Churp Churp kerana memberi tiket tayangan perdana movie ni kat Mid Velly. Sapa dtg mesti perasan Mah@mahu yg mana kan hehehehe.. (perasan glamor)


Nak buat cerita sikit pasal movie ni, memang pecah perut kalau tgk bersama rakan2 dan yg ada anak2 tu memang sesuai bawa pergi tgk movie ni. Hari tayangan perdana tu siap gelak besar lagi seorang budk kat line belakang kerusi Mah@mahu. Seronok tgk movie haiwan bila mula cari mcm2 idea nak kembali ke zoo asal mereka. Sehingga terpaksa menjadi haiwan sarkas yg menjelajah seluruh dunia menghiburkan peminat mereka.

Masa mereka menjadi haiwan sarkas tu lah paling kelakar tak ingat. Mana taknya mereka ni bukan biasa buat aksi2 berani mati ni. Tapi demi nak balk ker zoo asal meraka terpaksalah melakukan juga tugsan menjadi haiwan sarkas. Kalau nak tahu lebih lanjut kena tgk sendiri siap ada aksi terbang2 lagi hehehhehe... wakakkaka.. Best lah daripada 10 bintang Mah@mahu berani mati bagi 9 bintang. Puas hati and ada pengajaran lagi sebalik cerita ini pergi lah tgk.


Yg bermakna pada mlm tayangan tu siap ada sambutan lagi harijadi CEO Nuffnang & ChurpChurp huhuh. Dapat hadiah Zara lagi daripada staff2 dia memang best lah. Sebelum terlambat nak wish selamat hadijadi Mr Tim moga murah rezeki dan makin maju. Nanti kasi2 lah bonus kat pengikut setia nuffnang dan churp churp mcm Mah@mahu ni hehehehe...