1Tube.my Jangan Salah Type My1Tube

Perhatian ini adalah amaran keras kepada semua blogger atau mana2 individu yg ingin melayari laman web. Pastikan ia adalah link yg betul dan juga link yg memang tepat sebelum membukanya. Ini adalah pengalaman yg benar dan satu yg memang terjadi kepada kawn aku. Bukan palsu bukan penipuan.

Sebelum ini kita dah kenalkan laman 1Tube.my memang popular dikalangan blogger2 tempatan. Ini kerana kat sini lah kita boleh update video dan juga nak simpan semua memorie yg dirakam untuk tontonan umum. Kalau sebut 1Tube mesti blogger sebut pasal Vlog atau juga segment2 temubual, terjah dan juga sembang2 byk dlm tu dibuat oleh blogger. Ini adalah laman upload video ciptaan 100% anak tempatan dan memang kita banggakan.

Namun berhati2 apabila mahu menaip link untuk laman itu pastikan ia adalah www.1Tube.my dan bukannya My1Tube. Ini adalah amaran kepada semua jng sesekali salah typing akan membawa kepada maksud yg sungguh jauh berbeza. Aku tidak akan sebut laman web My1Tube tu apa kalau anda nak tahu tgk sendiri tapi aku tak galakkan tgk kerana ia adalah 18SX

Bukan nak menggalakkan tapi nak mengingati antara kita. Ini pengalaman kawn aku sendiri bila terjadi maka aku ingatkan pada diri sendiri dan juga rakan, kerana sekrang dah cukup glamor 1Tube dikalangan blogger. So harap entry ini tidak disalah ertikan oleh mana2 pihak ok sama2 beringat. Selamat berblog......


5 comments.. read them below or add one

Gen Fujita Gen Fujita 21 March, 2011
Wah aku baru tau. Pergh dahsyat kalau typo, terus pi ke website porno. Padahal silap sikit je tu. lol
Farhana Jaafar Farhana Jaafar 21 March, 2011
kita juga TERpernah TERsilap TERbuka lamn web tu.. astaghfirullah.. :)
eira eira 21 March, 2011
hahaha..ari ni bru tau de laman web 2..huhhh...
Darkbatman Darkbatman 21 March, 2011
hahahahaa.. bru tau.. hebatla ko bro.. pantas jer..