Semalam Menyampah Hari Ni Suka Lak

Huhuhu betul lah sifat manusiakan dijadikan berbagai perasaan. Semalam baru jer buat entry menyampah hari ni buat lak entry suka heheheh pelik2. Bukan apa semalam tu hanya nak tanya pendapat blogger tetang contest @ GA yg terlalu byk di buat sekrang. Tak ada pun rasa menyampah malah aku suka joint lagi hehehhe.. Tapi haari ni hari Jumaat hari mulia maka mulakan dengan berita gembira lebih afdalkan. Nak tahu apa berita nya???

Ye lah mana tak gembira dpt dua berita gembira dalam masa terdekat ni. Firstly dpt email dari blog Mind Massage yg menyatakan aku menang contest di blog beliau. Wahhhh seronok tak sia2 menyertai contest kat situ. Dalam contest tu peserta kena buat dialog bedasarkan gambar yg di berikan, kalau nak tahu apa aku buat click kat sini huhuhuhuh.. Anywhere terima kasih kepada tuan blog kerana sudi memilih aku sebagai pemenang tempat kedua allhamdulillah.


Dalam kotak merah tu nama aku terima kasih tuan blog

Kedua lak dpt lagi satu email daripada blog Hikayat Marhean Kacak yg menyatakan aku menang saguhati dari contest kat blog beliau. Bertambah gembira lah hati ini alhamdulillah. Dpt saguhati pun lumayan dpt bingkai spek mata sebab contest ni berkaitan dengan mata. Terima kasih lah kepada tuan blog ini kerana memilih aku menang hadiah saguhati ramai gak yg dpt 20 org.


 Tu nama aku terima kasih tuan blog

{ 13 comments.. read them below or add one }

atie atie 07 January, 2011
hahaha..dpt hadiah suka ye..
ZWAN SABRI ZWAN SABRI 07 January, 2011
Aiseyh, bestnya dia dapat adiah..
jeles2.. ;)



http://mysuarablog.blogspot.com/2011/01/pilihan-gadis-malaysia-cerah-atau-gelap.html
Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 07 January, 2011
Amboi. Bukan main seronok ya ko. Rezeki bergolek dapat hari Jumaat ni.

Tahniah! :)
Alisya Alisya 08 January, 2011
seronoknya menang contest.tahniah2!
Afzainizam Afzainizam 08 January, 2011
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
kembara ziarah maya”

lama tak singgah sini sorry yerrr

waarrgghhhhh tahniah jelous aku.... seronok nampaknyer yerrr
aShaBuLz aShaBuLz 08 January, 2011
haha...ada usaha ada la jayanya. anyway tahniah la weh.
Nadira Nasarauddin Nadira Nasarauddin 09 January, 2011
bestnya! dira tak penah pun menang any GA. meh bagi sket luck kat dira puhlissss! :P
Afzainizam Afzainizam 09 January, 2011
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

hahhh tahniah yerrr... dah menang itu yang namanya rezeki datang tak disangka... rezeki datang menggolek tu... syukur
The 7th The 7th 09 January, 2011
hello there,
thanks for visiting us! ;D

have a look at our biggest deal promotion!we promise you the best muffin and great price!
you may save up to RM10 for this promotion big deal!!

Have a look!
and, our contest is still running on and give you chances to win free muffins!

head yourself to our blog now!
Happy muffins dear!

with love,
www.t7th.blogspot.com
-the 7th-
BRO_MONDAY BRO_MONDAY 09 January, 2011
Salam bro! samat bekenalan ye...tengkiu folo blog ai, kini ai pulak yam folo blog yu...semoga sakses slalo ok...koh koh koh TAHNIAH menam besar!!! adehhh~

p/s : Sila lah BW ye...tengkiu...
1. New Entry "**aDa BuDaK HILANG!!!!**"
2. New Entry "^ haLLo..BuLeH saya BanTu??? ^"