Makan Nasi Makan Hati


Huhuhuhu mana lagi sedap makan nasi ker makan hati... Mesti lah sedap makn nasi kan makan hati membawa mati... Itu lah perumpamaan yg sesuia untuk aku sepanjang weekend ni. Ok lah cerita yg fun dulukan. Weekend lepas aku gembira dpt sambut birthday housemate aku. Harijadi yg ker berapa rahsia??? Tapi memang puas hati lah sambut walaupun agak dingin. Yg pasti puas sebab dpt masak sendiri dan juga makan sendiri sampai kenyang. Terima kasih lah pada kawn yg dtg walaupun ada yg tak dtg kecewa. Tu letak tepi yg best mesti dia org mkn hati tgk masakan yg aku dan housemate aku masak hehehe.. 


Ada byk menu hari tu antaranya main course Nasi Serai dan juga Ayam Masak Merah Hati. Menu sendiri yg di belejar sendiri huhuhu memang sedap best lah. Selain tu ,menu deasert hari tu kami masak sendiri Agar-agar Strawberry Jeli dan juga Kek Lapis Merry. Pasti menjilat jari lah lepas makan huhuhuh... Dan tak lupa appetizer ada gak huhuh pasti ringkas dan mudah Sandwich Sardin Roll dan juga Mee Hun Lada Hitam. Perrrhhhhh terangkat lah selera hati tu memang melantak tak hingat sehingga terdampar seharian makan heheh ngan kawn2. Nak cite pun korang tak leh rasa cuma layan lah pic2 yg di ambil.. 





Ni birthday boy nya hehehehe..

Pada rakan2 yg jemput tak dtg sorry tgk pic jer ok hehehehe... And  nak wish happy birthday to my BFF moga panjang umur dan murah rezeki dan berjaya dlam hidup....


{ 10 comments.. read them below or add one }

atie atie 10 January, 2011
mak aih..bertuah ye badan birthday boy dapat kwn mcm ni~Happy Birthday buat kwn ye..
Zaiya Zaiya 10 January, 2011
lapar yg tiba2...

http://akumezashi.blogspot.com/2011/01/ajl-punya-cerita-yang-sedikit.html
kakyong kakyong 10 January, 2011
amboi.. jaguhan ni org bujang di dapur.. bertuah la si isteri nanti..
noreed noreed 10 January, 2011
nasi serai tu cam ner?first time dgr. lilin 3 btg lah...
z o u l z o u l 11 January, 2011
cissss..mkn 4 org jer punya la byk mkanan..nate sungguh
dD Fabulous | sitekateki dD Fabulous | sitekateki 15 January, 2011
BFF??? Best Fucking Fren kewwwwww...opssssssssss
♥♥relyza♥♥ ♥♥relyza♥♥ 15 January, 2011
hahaha tui tu dD. sila jawab en madi.
makan ke mentekedarah ni?