Dah Tiba Masa, Hari Dan Waktunya

Alhamdulillah syukur sgt tak sangka diam tak diam blog Mah@mahu telah mencecah follower ker 1001 semalam. Wahh ramai gak kawn2kan tapi tak pernah jumpa pun huhuh insyallah ada masa nanti mesti akan jumpa.. So sempena meraikan followers yg dah ramai ni maka Mah@mahu akan menganjurkan satu GA @ Giveaway untuk semua blogger. First time nak buat GA so ada beberapa syarat semestinya di ikuti untuk menang…..
 Syarat2 GA yg mesti di patuhi:

1)     Mesti mempunyai blog dan juga warganegara Malaysia yg beralamat di Malaysia..

2)     Wajib mem’follow’ blog Pengiklanan & blog Aizoul selaku sponser hadiah untuk GA..

3)     Mesti membuat satu entry khas bertajuk  “Giveaway 1001 Followers Mah@mahu”. Dalam entry mesti kena cerita mengenai blog Mah@mahu tak kisah lah korang nak cite apa janji ada cerita dan juga sedikit cerita tentang blog Aizoul selaku sponser juga ok.. ~ update kalau boleh korang cari persamaan 2 blog ni lagi best...

4)     Mesti letakkan banner yg di cipta khas kat atas tu di dlam entry korang. Juga letakkan didalam blog di mana2 sudut tak kisah sidebar ker, bawah ker atas ker tak kisah janji ada..

5)     Mesti semua banner tadi di linkkan terus ker entry GA dalam blog Pengiklanan dan "bukan" entry dlm blog ini ok..

6)     Mesti tinggalkan link, id follower dan juga email korang "bukan disini" tapi di entry GA dalam blog Pengiklanan. Siapa yg tinggal link di sini tidak akan dikira penyertaannya..

Itu sahaja mudah bukan.. Yg utama pemenang akan dinilai daripada syarat no 3 iaitu cerita paling menarik dan juga paling kreatif. 5 pemenang akan dipilih oleh kesemua blog sponser. So tunggu apa lagi buat mulai sekrang.  Tempoh GA dari 12 January 2010- 12 Feb 2010 lama untuk memudahkan korang memikirkan entry paling kreatif untuk GA ini..

Pasti korang ternanti2kan hadiah, so ada 5 pemenang dan hadiah2nya adalah:
Tempat pertama : Wang tunai + barangan
Tempat kedua : Wang tunai + barangan
Tempat Ketiga : Wang Tunai + barangan
2 hadiah Saguhati : Barangan

Detail hadiah akan di update dari masa kesemasa. Untuk sebarang pertanyaan boleh lah comment di blog ini dan blog Pengiklanan. Selamat mencuba…

Penaja utama
http://advsinfo.blogspot.com





   

{ 9 comments.. read them below or add one }

Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 13 January, 2011
Aku nak join! Nantikan entri dari aku ya.
iniialahaku iniialahaku 13 January, 2011
hurm..cam best,tpi skang ni bz lgila..lmbat agi kan??
Afzainizam Afzainizam 13 January, 2011
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih atas kembara ziarah maya”

ramai yang menyatakan menyertai nya good job.... GA sebagai langkah merapatkan hubungan antara pengunjung dan blog anda sendiri bagus cadangan ni....
MahaMahu MahaMahu 15 January, 2011
GA ni labat lagi boleh masuk bila2 masa teluang janji buat entry paling kreatif....ok
Sham Sham 15 January, 2011
dah join.dah tinggal link di blog pengiklanan...