GiveAway Haven Restaurant Cash Voucher From Eyriqazz.com

Dengar jer tajuk dah tahu ni satu contestkan. Tapi hadiahnya memang istimewa sgt taraaaaaaa...


Huhuhuh pastinya voucher dari 'Haven'. Bukan satu tapi 5 voucher untuk dimenangi huhuhu memang sgt2 nak menang lah sapa taknak. Selain tu ada gak hadiah lain untuk yg bertuah.

Sudah pasti aku nak voucher ni kerana nak menikmat makan mlm di sebuah "Haven". Syurga makanan di dunia ini pastinya di Haven sapa tak nak kan. Nak merasai ke enakan rasa makanan yg di garap dengan cara masakan sendiri serta presentation terbaik di puncak bukit yg indah pemandangan seluruh Kuala Lumpur... Memang gila best sgt2... teruja sgt..

Kalau korang tak percaya apa aku kata leh tgk sendiri lah gambaran restauran ini dan juga hidangan yg menggiurkan...

Pintu masuk 'Haven' yg memang memanggil-manggil kehadiran ku
Ni adalah menu paling istimewa yg aku nak rasa kat sana waaaaa..
Sambil mkn menikmati keindahan KL dari puncak bukit memang hebatlah.

Ni adalah desert paling aku suka huhuhu peminat aiskrim nak....
Yg pasti aku tak mampu nak byr mahal mcm ni tu nak menang sgt voucher tu dpt kurang beban hehehe

Terima kasih lah kepada eyriqazz kerana gambar ini aku ambil dari blog beliau yg pernah pergi sana dan juga penganjur contest ini. Memang aku nak sgt menang contest ini nak meraikan sambutan harijadi seseorang yg bakal tiba nanti huhuhuhuh special sgt.....


Terima kasih juga kepada Restaurant Haven kerana telah menjadi penaja hadiah dan juga penyedia kepada sebuah syurga makanan yg hebat lah. Tak sbr sgt nak ke sana kalau menang lah huhuhuhu.. Kawn2 lain yg nak gak pun boleh joint contest ini.. Tapi kat sini aku Tag 3 org rakan yg bertuah dan ada rezeki nak menang lah heheheheh..

Kak Heze
Marhean Kacak
Ataicha





   

3 comments.. read them below or add one

::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 20 December, 2010
udang oh udang.... aku jatuh hati kat udang tu
Eyriqazz Eyriqazz 20 December, 2010
thanks join give away ini...
Mohd Shahrul Hafizi Mohd Shahrul Hafizi 22 December, 2010
Dah pernah makan kat sana selepas Raya Aidilfitri baru-baru ni. Memang sangat mahal. Plak tu pekerja mostly orang asing. Scary!

Never makan kat sana lagi. Kehalalannya tak meyakinkan.

Sekadar pandangan.