Selipar Jepun Pink Giveaway - [Contest]



Firstly tgk gambar ini.... Mesti ramai suka kan tambah2 akak2 and adik2 yg minat kat patung kartun yg pelik ni. Begitu unik and kreatif sekali hasil kerja dan pandai di oleh untuk menjadi satu product baru. Tahniah lah kepada pemilik perusahaan ini dari blog Selipar Jepun Pink


Semua patung2 ni dicipta sendiri oleh pemilik blog tu dan di beri nama Plushies. Dia sebenarnya jual kepada sesiapa yg minat patung2 mcm ni dengan harga RM20 satu. Di jahit tangan dan boleh di tempah mengikut kehendak pembeli sendiri nak rupa mcm mana dan ada accessory lain boleh di jahit sekali. Sungguh kreatif and ada bakat jadi usahawan, susah nak dpt kan patung2 mcm ni. So dia ada buat contest and boleh dpt hadiah patung2 ni, sapa2 nak joint leh masuk kat blog tuannya ok..

Tak tahu berapa saiz Plushies ni, tapi kata tuannya agak besar and padat. Aku tgk sekali sgt suka dan menarik, so aku jointlah contest ni harap2 dpt menang hadiah ni satu nak buat kenangan and koleksi peribadi aku. Terima kasih lah kepad pemilik blog kerana sudi buat contest untuk peluang kepada org mcm aku ni menang, ewahhh mcm dah menang jer kan hehehehe... Tapi contest ni ada ketegori sebab aku ni dah tak study lg and belum ada anak lagi so aku kena masuk lah kategori yg ke 3... harap2 menang waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....


{ 7 comments.. read them below or add one }

Shukjessa Shukjessa 20 October, 2010
comel2 hahaha, tp malangnya aku bukan pengumpul benda2 alah ni. bagi dekat awek or anak sdare ok la kot hehe
axelida axelida 20 October, 2010
i pon join gak... kredit to mahamahu eh...

Selipar Jepun Pink Giveaway
Hezesuze Hezesuze 20 October, 2010
wah ada contest ye...orait akak join huhu
Afzainizam Afzainizam 20 October, 2010
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ummmm Plushies comel-comel macam-macam colour lah plakkk
Bain n  Adi Bain n Adi 21 October, 2010
Menarik seorang yang kreatif niii...Boleh buat duit niii
Afzainizam Afzainizam 22 October, 2010
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Kami Kembali lagi... Maaf atas lama tak ziarah... Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

woooooo ade yang tangan dia punya seni kreatif boleh buat bisnes tak disangka cam ni... yang penting bakat usaha insya Allah pasti berjaya