COntest-Have a tEa wiTh MiszLuLLaby - [Contest]

Entry ni khas atas Tag dari kawn kena joint satu contest thanks to qieflysidolce kerana Tag aku untuk joint this contest. Tak ada entry so buat contest ni ok gak tak menang tak apa janji ada ramai kawn2 blog hehehehe..Empunya blog ni nama dia Miszlullaby yg masih belajar di Russia wow teruja sgt hehehehe thanks..

So contest ni senang kena letak banner ni.... v


                        contest by miszlullaby


Ni hadiah2 yg akan dimenangi......v



Teh khas daripada Rusia tak tahu lah berapa tapi boleh emagin sedap sgt kata tuan punya contest hehehehe...


Pastu kena Tag pulak sekurang2nya satu kawn....v

2)  Ataicha

*2 sekali aku kasi sapa kena Tag jng lupa ok buat entry dpt hadiah heheheh joint lah..


2 comments.. read them below or add one

Hezesuze Hezesuze 28 June, 2010
alaaa ingat adiah dpt pegi cameron ke tgok ladang tea kt sana...hakhakhak
Mady Mady 28 June, 2010
Tea cameron dah biasa tgk hehehe ni tea from Russia heheheh nak joint ker tak apa saya Tag kak hezze ok..