Christmas,

Majlis Jamuan Pesta Yang Menarik Di Maria's SteakCafe

Sabtu, November 04, 2023 Mahamahu 1 Comments

Semua tidak sabar-sabar menghitung hari sehingga cuti perayaan, semangat kegembiraan membara, dan musim untuk berkumpul dengan orang tersayang semakin hampir. Maria's SteakCafe hadir untuk menjadikan musim ini lebih istimewa dengan menu set Krismas dan Tahun Baru yang lazat. Bersedialah untuk sensasi rasa luar biasa yang menjanjikan menjadi kemuncak perayaan anda.Maria's SteakCafe menyampaikan jemputan ikhlas untuk pengalaman yang menggembirakan. Sama ada anda lebih suka suasana elegan dan intim di kedai restoran mereka atau keselesaan selesa di rumah anda sendiri, Maria's memastikan detik-detik perayaan anda penuh dengan kegembiraan.

Menu Krismas – Makan Malam


Bagi mereka yang memilih untuk menjamu selera, Menu Krismas adalah jamuan yang benar untuk deria. Manjakan diri dengan pelbagai pilihan stik yang menyelerakan, daripada Kobe A5 Striploin Jepun yang mewah kepada Wagyu MB7 Ribeye Australia yang berperisa dan Angus Beef Wellington klasik dengan foie gras. Menyedari pelbagai citarasa, menu ini turut menampilkan Atlantic White Cod, New Zealand Lamb Cutlet, Norwegian Salmon, Lobster Thermidor, dan klasik Krismas yang digemari, Roast Turkey.


Setiap hidangan dari menu Krismas adalah karya agung oleh chef, bermula dengan Payudara Itik Perancis yang menggoda dengan Sos Oren, diikuti dengan Sup Tomato Segar yang menyelerakan, dan diakhiri dengan nota manis dengan Kek Prune yang lazat. Sebagai tambahan istimewa, anda boleh meningkatkan pengalaman makan anda dengan pilihan mewah untuk menambah Kaviar, yang diimport dari Perancis.

Menu Krismas – Penghantaran


Bagi mereka yang mencari perhimpunan kecil dan intim, Maria's SteakCafe mempunyai menu Penghantaran Ke Rumah Krismas khas untuk kumpulan berlima. Pilih daripada enam set yang menarik, termasuk Wagyu MB5 Tomahawk, Black Angus Tomahawk, Angus Beef Wellington, Kambing Panggang dan Turki Panggang. Setiap set termasuk Salad Caesar, Spaghetti Chicken Bolognese, Kentang Panggang, Bayam Berkrim dan Roti Prun – hidangan enak yang sesuai untuk satu malam. Jika itu tidak cukup untuk merangsang selera anda, terdapat pilihan untuk memasukkan makanan laut tambah nilai Bawang Putih Mentega Sea Caught Tiger Prawns.Bagi mereka yang ingin meraikan dengan sentuhan kemewahan di rumah, menu penghantaran ke rumah a-la-carte menawarkan enam pilihan menarik, termasuk set Caviar Gift dan set Cava & Dessert Gift, yang direka khas untuk penggemar pencuci mulut. Setiap set ini terdapat dalam Kotak Hadiah Krismas edisi terhad Maria, menjadikannya hadiah yang sempurna untuk orang tersayang anda. Set hadiah juga membuat hadiah korporat yang sangat baik, menunjukkan penjagaan yang terbaik dengan rasa yang indah.

Menu Tahun Baru – Dine-In


Semasa mengucapkan selamat tinggal pada tahun ini, Maria’s SteakCafe telah menyediakan Set Malam Tahun Baharu & Tahun Baharu Dine-In yang dipilih susun khas 2024! Tersedia pada 31 Disember 2023 dan 1 Januari 2024, menu ini menampilkan pelbagai hidangan utama, daripada stik yang lembut dan berperisa seperti Japanese Kobe A5 Striploin dan Australian Wagyu A5 Miyazaki kepada pilihan alternatif seperti Lobster Thermidor, Grilled Salmon Fillet, New Zealand Lamb Cutlet, dan banyak lagi.Setiap hidangan utama digandingkan dengan teliti dengan Caprese Portobello, Sup Labu Segar yang menyelerakan, dan Puding Coklat hangat yang lazat untuk pencuci mulut. Penjagaan khusus telah diambil untuk menjadikan anak-anak muda berasa istimewa, dengan kanak-kanak berumur 12 tahun ke bawah makan secara percuma pada 1 Januari 2024, di Maria’s SteakCafe. Set Menu Kanak-Kanak Tahun Baru termasuk Sup Labu Segar dan pilihan hidangan utama, menampilkan pilihan seperti Chicken Bolognese, Fish & Chips, Chicken Parmigiana, dan Mac & Cheese.


Pasukan di Maria's SteakCafe sentiasa berusaha untuk menawarkan anda makanan dan perkhidmatan terbaik, bersama-sama dengan suasana yang mesra dan menarik. Jadi, mari kita akhiri tahun ini dengan penuh semangat dan sambut yang baharu dengan jamuan untuk diingati! Untuk maklumat lanjut, layari laman web mereka di https://www.marias.com.my/.

* Promosi Istimewa semasa Musim Perayaan Krismas

• Pra-tempah pengalaman makan anda bermula sekarang hingga 11 Disember untuk menikmati diskaun awal sebanyak 10%. (Set makan malam Krismas boleh didapati pada 24 & 25 Disember 2023).
• Penghantaran Ke Rumah Krismas 5 orang dan pilihan a-la-carte boleh ditempah dengan tawaran istimewa early bird mulai sekarang hingga 16 November 2023.
• Untuk pengalaman menjamu selera yang lancar, sila buat prapesanan anda sekurang-kurangnya seminggu lebih awal. Maria’s SteakCafe menyasarkan untuk memberikan perkhidmatan yang terbaik semasa tempoh penghantaran dari 20 November 2023 hingga 1 Januari 2024.
Tahun Baru
• Raikan Malam Tahun Baru di cawangan 1POWERHOUSE dengan bunyi persembahan biola istimewa yang mempesonakan, menambahkan sentuhan ajaib kepada pengalaman menjamu selera anda.
• Kanak-kanak berumur 12 tahun ke bawah makan secara percuma pada 1 Januari 2024.

Untuk maklumat lanjut, layari laman web mereka di https://www.marias.com.my/
1 ulasan: