Bila Aiskrim di Goreng Memang Sedap Daripada Nestle

Bila Aiskrim di Goreng Memang Sedap Daripada Nestle - Salam sejahtera kepada pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Kadang nafsu makan ni pelik2 kan bila time2 mcm lah mcm2 nak makan. Tapi tu lah org kata kena pandai kawal nafsu makan alas perut sebelum kenyang lagi baguskan. Mahamahu kali ni pula tiba2 nak makan Aiskrim Goreng

Gigih lah cari di pasaraya Aiskrim Goreng special daripada Nestle sebab product ini mcm menarik dan sedap. Ada dua perisa coklat dan juga vanila cara nak masak sama jer. Cuma perlu masak dalam minyak panas selama 8 saat sahaja. Tgk pada kotak tu memang ada tulis cara untuk masak dan penyediaannya. Kalau time puasa ni aiskrim goreng senang untuk sedia masak bila betul2 nak berbuka jer lagi cepat dan senang. Kalau sahur tu pun masuk jer dalam kuali dan tunggu 8 saat siap.


Bila nak makan di atak panas sgt tapi rangup di luar dan sejuk di dalam kerana aiskrim kat dalam tu tak terasa panasnya. Memang sedap dan menarik aiskrim goreng ni maka Mahamahu simpan stok untuk sebulan kerana dalam satu kotak ada 8 biji untuk di nikmati. So lepas ni sapa nak cuba aiskrim goreng boleh dapatkan di pasaraya berdekatan anda. Selamat mencuba....









0 comment... add one now