Gulam Mee Lokasi Sesuai Untuk Layan World Cup 2014

Gulam Mee Lokasi Sesuai Untuk Layan World Cup 2014 - Salam sejahtera kepada pembaca blog makan Mahamahu dan juga rakan2 sekalian. Mahamahu bukan lah kaki bola yg terlalu taksub untuk semua sanggup tido lewat malam bagi tgk World Cup 2014. Tapi kadang2 Mahamahu layan juga bila kawn2 semua duk sibuk cite pasal bola kan. Mahamahu sokong kupulan England jgn tanya kenapa yer hehehe..


Tapi Mahamahu dah jumpa satu lokasi yg agak sesuai untuk kaki2 bola ni nak layan World Cup beramai-ramai bersama kawn2. Kalau sebut Gulam Mee mesti ramai dah tahukan kat mana dan betapa popularnya tempat tu. Lokasi ni pun kawan Mahamahu yg perkenalkan bila firstime sampai memang tempat ni layan and sempoi. Bukan sahaja dari segi keluasan restorannya malah makan2nya juga.




Gulam Mee ni kalau pada yg tak berapa tahu ia terletak di Kota Damansara boleh bukan laman facebook Gulam Mee. Knp nama restoran ni Gulam Mee? Sebenarnya nama Gulam Mee adalah nama makanan iaitu Mee Goreng. So special kat sini pastinya Gulam Mee. Kalau tgk bola sambil layan mee goreng panas memang caralah sedap juga.




Selain tu juga kat sini ada juga jual makan2 lain mcm2 ada. Di sediakan dalam bentuk gerai2 yg memudahkan kita untuk pilih. Kalau mcm Mahamahu hari tu makan Nasi Ayam, Toyam dan Mee Udang memang ok lah. Sambil minum air Laici Kang memang menghilangkan dahaga selepas jerit2 tgk bola. So kalau korang nak layan World Cup kat sini memang sesuai boleh jerit puas2 kawasan pun luas banyak tempat. Tapi kena dtg awal sikit lah pasti penuh kat sini buka 24 jam ok jer... Jom layan bola sambil makan...