BBQ Bersama Kawan Di Port Dickson

Salam semua pembaca, hujung tahun adalah masa paling sesuai untuk buat BBQ bersama kawan2 dan tempat paling best buat adalah di Port Dickson senang dekat dan cantik untuk pendangan tepi laut. Itulah yg Mahamahu lakukan bersama rakan sepejabat pada hujung minggu lepas apabila kami telah plan untuk mengadakan majlis BBQ bagi meraiakan rakan2 dan juga tugas yang berjaya di lakukan sepanjang tahun 2013.


Plan ni pun tak lama kejap jer tapi kejasama semua kawn2 memjayakan lagi aktiviti bbq kali ini. Mahamahu ni cuma tukang ambil gambar dan juga tukang rasa hehehehe. Untung juga ada kawn bujang wanita ni merekalah yg tolong buat campuran bbq yg sedap dan lazat. Bila bakar jer memang terangkat dan menyelerakan tgk sendirilah.


Sampai kat PD pukul 5ptg dan cari port dekat dengan Corus Resort and Hotel sebab kita org dah book apartment kat situ. So bbq kat tepi laut sambil layan sunset and layan angin sepoi2 bahasa tepi laut memang best and syok. Mahamahu pun dah lama tak chill out tepi laut sambil makan2 bbq yg panas dan sedap. Tapi tak bestnya kat area tu tak leh mandi laut sebab kawasan tak sesuai untuk mandi waaaaaaaa...



Apa pun thanks kawn2 semua kerana telah menjayakan majlis bbq yg best dan seronok ni walaupun singkat tapi dapat makan2 yg byk. Kenyang gila perut ni tak daya mlm tu nak makan lagi. Ada bbq ayam dan seafood sedap gila. Habis sampai malam kita org bbq kat situ sambil masing2 buat perangai yg entah apa2 entah. Tapi korang memang enjoy and fun lah kepala gila2 dan best. Happy team lah korang Mahamahu seronok kerja dengan team ni ehehehe, company mana cer teka cer teka....... Lepas mlm tu lak layan lagi makan Nasi Lemak terbaik kat PD nak tahu next entry ok.....