Makanan Paling Popular 2012

Salam semua kawn2 dan juga pembaca blog Mah@mahu hari ni. Dah masuk tahun 2013 rupanya cepat  betul lah tak sangka kan. Tapi bila menjelang tahun baru ni mcm2 lah cita2 dan azam tahun baru org telah rancang. Mcm tu gak Mah@mahu ada azam sendiri. Tapi yg best awl tahun baru ni barulah dpt makan merasa makanan kegilaaan ramai apa dia kalau bukan Durian Crepe. Makanan paling popular bagi 2012 Durian Crepe.


Dpt makan juga sebelum menjelang tahun baru 2013. Tahun ni nak cari lak makanan lain yg sedap2 dan hebat2 kat Malaysia. Sebeb tu ramai pelancong kata Malaysia ada syurga makanan di dunia. Memang betul tak di nafikan. Kita semua makan dah ramai rakyat kita mati kerana terlalu byk makan hehehehe... 


Syukur lah kita sebagai rakyat Malaysia sebenarnya.. Mcm2 adalah byk lagi kena explore kat Malaysia ni jng jadi rakyat yg tidak bersyukur. Durian Crepe ni memang sedap and lembut rupanya harga pun tak mahal. Nak buat pun mcm mudah jer ada baca kat blog kawn mcm mana nak buat. Tak apa nanti akan cuba buat tapi kena ubah sikit bagi menarik lg...Bagi Mah@mahu Durian Crepe adalah makanan terbaik dan popular 2012 hehehehe....


Follow Mah@mahu di sini..

Twitter : @mahamahu
Facebook : mahamahu
Instagram : Mahamahu
Youtube : Mahamahu