Makan-Makan lagi..

Kali ni jalan2 makan lunch bukan hari minggu tapi hari kerje hehehe saja nak ubah selera kat nafsu makan ni. Tapi kali ni makan di satu lagi restoran yg ala cafe Malaysia. Banyak makanan bercirikan masakan cina yg sungguh enak untuk selera tempatan mcm kita lah. Inilah Station Kopitiam.

 
Hidangan khas masakan Chiken Chop With Rice sungguh sedap dan memang menyelerakan.
Ini masakan unik gak iaitu masakan ikan bawal stim tapi berempah dengan nasi sungguh selera sedap sgt.

{ 7 comments.. read them below or add one }

Azeanthy Paiman Azeanthy Paiman 09 June, 2011
urmm..mngiurkn..nnti nk pg mkan d sana juga.=)
^ Uncle Syaf ^ ^ Uncle Syaf ^ 09 June, 2011
not bad, ce try sotong sambal die...memang unix rasenye...terbaik, die macam masam2 sikit tapi best gile woooo
Tea Tea 09 June, 2011
pergh, tengok ikan itu teringat satu memori. hehe.


jom singgah dan bace:
puaskan hati pelanggan .

jom like page ni:
Secret Propaganda
Farid bin Aspar Farid bin Aspar 10 June, 2011
wah... makan saja... selalu jalan-jalan cari makan la nie.. :)
Darkbatman Darkbatman 10 June, 2011
bro, aku penah mkn sini..mmg best..service pun laju jer.
sukasuki sukasuki 13 June, 2011
tengok je terus rasa lapar.