Bloglist Mah@mahu.com (Sticky Post)

11:49 PG Maha Mahu 50 Comments

Sempena dengan perubahan domain baru ini maka Mah@mahu hendak menganjurkan satu bukan contest atau GA tapi bloglist. Sebab Mah@mahu telah menggugurkan semua senari bloglist lama dan akan meletakkan blog list baru. Sapa nak masuk dlm senarai bloglist Mah@mahu maka anda dialu-alukan. Hanya 20 blog slogan terbaik dan juga memenuhi sayarat sahaja yg akan terpilih.

Syarat2 untuk menyertai bloglist Mah@mahu..

1) Pasti yg utama anda mesti lah meletakkan blog Mah@mahu.com dalam senarai bloglist anda supaya sama2 mendapat kebaikan ok...
2) Buat satu entry bertajuk 'Bloglist Mah@mahu.com' dalam tu hanya lengkap slogan ini 'Saya ingin menyertai bloglist Mah@mahu kerana ........' (tidak lebih 20 perkataan)
3) Letakkan banner blog Mah@mahu seperti kat atas atau bawah ni pun boleh dalam entry anda.
4) Last sekali kena tag 1 org kawn blog anda.
5) Tinggalkan link anda pada comment entry ini ok senang nak rujuk nanti.

Mudah jer kan tak susah sgt pun. Apa kepentingan anda menjadi menyertai bloglist Mah@mahu? Byk anda akan mendapat trafik daripada blog Mah@mahu. Anda akan di ziarah hari2 dan juga akan di komen selalu. Anda akan mendapat promosi secara spontan oleh blog Mah@mahu dan mcm2 lagi lah.

Promosi ini sekejap jer akan berlangsung selama 1 minggu dari hari ini 4/4/2011 hingga 11/4/2011 ok. Semoga kita sama2 akan menjadi kawn2 blog yg rapat ok. Selamat berblog...

Anda juga suka post ini...

50 ulasan:

  1. kalo x pyh buat entri leh x? kita tukar bloglist je..


    Ubi kentang berbentuk manusia bogel

    BalasPadam
  2. bes nie..
    nak join la nnti..

    BalasPadam
  3. dah join... http://ataicha.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  4. http://mardydy.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  5. saya da join !

    http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/04/peserta-bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  6. hi dear. nak join contest ni tp nti ada masa miera buat yea. dah follow :)

    BalasPadam
  7. http://sailaaf.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  8. Sy juin... :)

    http://lytulip.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  9. Yeayyyeayyy dah siap!

    http://ijazambry.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  10. hampir mnitis air mata dgn status dot COM itew..

    BalasPadam
  11. Dengan hati yang gembira uLan jOin segmen ini... :-)

    http://ulanfrankie.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    terima kasih... :-)

    BalasPadam
  12. saye harap dengan juin nih, traffic, follower, and komen makin banyak :)
    http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  13. saye harap dengan juin nih, traffic, follower, and komen makin banyak :)
    http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  14. saye harap dengan juin nih, traffic, follower, and komen makin banyak :)
    http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  15. http://kalausayang.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  16. saya pun dah join..lihat http://ctwawa22.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  17. saya join.. saya harap saya berjaya. teeeheeeee.

    http://blogaku83.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  18. singgah rindu ni. hehe. caya bro sudah tukar domain. macam nak join tapi segan. hehe

    BalasPadam
  19. saya dah join hopefully leh menang :)

    http://sueasyiteru.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  20. http://juzsimplemummy.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    DAH JOINT...

    BalasPadam
  21. join juger...
    http://nanny-stuff.blogspot.com/2011/04/break-join-bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  22. saya join: http://inanazir.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  23. http://kringg.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  24. e-ra join ye!!+follow skali(iera_pasha)

    http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  25. menarik!

    http://budakss.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  26. orait...siapkan dulu apa yg perlu disiapkan..when done...i kasi th yea...

    BalasPadam
  27. join!

    http://esarlibudakbaik.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    Thanks! :)

    BalasPadam
  28. join
    http://cselalu.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  29. dah join

    http://syaisya.com/2011/04/bloglist-mahmahu-com.html

    BalasPadam
  30. sudah join....=)

    http://panglima19.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  31. macam nak join..tp terlalu baru la dalam alam blogger nie..x reti lagi..huhuhu

    BalasPadam
  32. salam perkenalan mah@mahu :DD
    join :) thanks atas invitenya ^^
    http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  33. zana join tau . hehe . ^^
    ini ats invite dri kak kira kekuri . hehe .

    http://zernsyazana.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    saye semangat nak join . :DD

    BalasPadam
  34. http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  35. salam kenal.. huhu

    http://ladycomot.blogspot.com/2011/04/penyertaan-bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  36. nak join!!!hehe

    http://secretsof9.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  37. http://maseumamahngomel.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  38. http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  39. http://sayacentadia.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom-d.html

    BalasPadam
  40. dah siap!
    http://salahkeaku.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  41. siap..

    http://ceritapadlie.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  42. done..last minute...

    http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  43. http://mishiemarchm0re.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    saya join!

    BalasPadam
  44. http://wannurulsyafawati.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  45. salam, saya join
    http://iduraz.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  46. fazz join^-^


    http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  47. Ibu Alisha join.. ;-)

    http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam
  48. saya join. ;)

    http://sweetty-liena.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

    BalasPadam