Bloglist Mah@mahu.com (Sticky Post)

Sempena dengan perubahan domain baru ini maka Mah@mahu hendak menganjurkan satu bukan contest atau GA tapi bloglist. Sebab Mah@mahu telah menggugurkan semua senari bloglist lama dan akan meletakkan blog list baru. Sapa nak masuk dlm senarai bloglist Mah@mahu maka anda dialu-alukan. Hanya 20 blog slogan terbaik dan juga memenuhi sayarat sahaja yg akan terpilih.

Syarat2 untuk menyertai bloglist Mah@mahu..

1) Pasti yg utama anda mesti lah meletakkan blog Mah@mahu.com dalam senarai bloglist anda supaya sama2 mendapat kebaikan ok...
2) Buat satu entry bertajuk 'Bloglist Mah@mahu.com' dalam tu hanya lengkap slogan ini 'Saya ingin menyertai bloglist Mah@mahu kerana ........' (tidak lebih 20 perkataan)
3) Letakkan banner blog Mah@mahu seperti kat atas atau bawah ni pun boleh dalam entry anda.
4) Last sekali kena tag 1 org kawn blog anda.
5) Tinggalkan link anda pada comment entry ini ok senang nak rujuk nanti.

Mudah jer kan tak susah sgt pun. Apa kepentingan anda menjadi menyertai bloglist Mah@mahu? Byk anda akan mendapat trafik daripada blog Mah@mahu. Anda akan di ziarah hari2 dan juga akan di komen selalu. Anda akan mendapat promosi secara spontan oleh blog Mah@mahu dan mcm2 lagi lah.

Promosi ini sekejap jer akan berlangsung selama 1 minggu dari hari ini 4/4/2011 hingga 11/4/2011 ok. Semoga kita sama2 akan menjadi kawn2 blog yg rapat ok. Selamat berblog...

{ 50 comments.. read them below or add one }

Firdaus Kasim Firdaus Kasim 04 April, 2011
kalo x pyh buat entri leh x? kita tukar bloglist je..


Ubi kentang berbentuk manusia bogel
SyUhAdA SyUhAdA 04 April, 2011
bes nie..
nak join la nnti..
~ataicha~ ~ataicha~ 05 April, 2011
dah join... http://ataicha.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
katahatiku katahatiku 05 April, 2011
http://mardydy.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
عقيله Nur فتحي عقيله Nur فتحي 05 April, 2011
saya da join !

http://sweet-smiles-sharing.blogspot.com/2011/04/peserta-bloglist-mahmahucom.html
Amiera Hilton Amiera Hilton 05 April, 2011
hi dear. nak join contest ni tp nti ada masa miera buat yea. dah follow :)
miss afifa miss afifa 05 April, 2011
http://sailaaf.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Ly_Tulip Ly_Tulip 05 April, 2011
Sy juin... :)

http://lytulip.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Ija Zambry Ija Zambry 05 April, 2011
Yeayyyeayyy dah siap!

http://ijazambry.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
z o u l z o u l 05 April, 2011
hampir mnitis air mata dgn status dot COM itew..
uLan uLan 05 April, 2011
Dengan hati yang gembira uLan jOin segmen ini... :-)

http://ulanfrankie.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

terima kasih... :-)
zieyRa suLLey© zieyRa suLLey© 06 April, 2011
saye harap dengan juin nih, traffic, follower, and komen makin banyak :)
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
zieyRa suLLey© zieyRa suLLey© 06 April, 2011
saye harap dengan juin nih, traffic, follower, and komen makin banyak :)
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
zieyRa suLLey© zieyRa suLLey© 06 April, 2011
saye harap dengan juin nih, traffic, follower, and komen makin banyak :)
http://zieyrasulley.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Kekanda Adinda Kekanda Adinda 07 April, 2011
http://kalausayang.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
ct wawa ct wawa 07 April, 2011
saya pun dah join..lihat http://ctwawa22.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
hayati hashim hayati hashim 07 April, 2011
saya join.. saya harap saya berjaya. teeeheeeee.

http://blogaku83.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
AkuMuzikFilem AkuMuzikFilem 08 April, 2011
singgah rindu ni. hehe. caya bro sudah tukar domain. macam nak join tapi segan. hehe
seorg yg peramah tp sensitif mudah mengalirkan air mata seorg yg peramah tp sensitif mudah mengalirkan air mata 08 April, 2011
saya dah join hopefully leh menang :)

http://sueasyiteru.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Mayana Mayana 08 April, 2011
http://juzsimplemummy.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

DAH JOINT...
KakNeng KakNeng 08 April, 2011
join juger...
http://nanny-stuff.blogspot.com/2011/04/break-join-bloglist-mahmahucom.html
Ina Ina 08 April, 2011
saya join: http://inanazir.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Rozuan Ismail Rozuan Ismail 09 April, 2011
http://kringg.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
E-ra paSha E-ra paSha 09 April, 2011
e-ra join ye!!+follow skali(iera_pasha)

http://akulahe-rapasha.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
faracefauziey faracefauziey 09 April, 2011
menarik!

http://budakss.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
LindaRahim LindaRahim 09 April, 2011
orait...siapkan dulu apa yg perlu disiapkan..when done...i kasi th yea...
esarli budak baik esarli budak baik 09 April, 2011
join!

http://esarlibudakbaik.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

Thanks! :)
mrizal mrizal 09 April, 2011
join
http://cselalu.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Sya Isya Sya Isya 09 April, 2011
dah join

http://syaisya.com/2011/04/bloglist-mahmahu-com.html
shah shah 09 April, 2011
sudah join....=)

http://panglima19.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
mr. weird mr. weird 09 April, 2011
macam nak join..tp terlalu baru la dalam alam blogger nie..x reti lagi..huhuhu
kira kekuri kira kekuri 09 April, 2011
salam perkenalan mah@mahu :DD
join :) thanks atas invitenya ^^
http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Nurul Syazana Noorhijas Nurul Syazana Noorhijas 09 April, 2011
zana join tau . hehe . ^^
ini ats invite dri kak kira kekuri . hehe .

http://zernsyazana.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

saye semangat nak join . :DD
Novelgurl Novelgurl 09 April, 2011
http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
LadyComot LadyComot 09 April, 2011
salam kenal.. huhu

http://ladycomot.blogspot.com/2011/04/penyertaan-bloglist-mahmahucom.html
sabrina sabrina 09 April, 2011
nak join!!!hehe

http://secretsof9.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
im UMAMAH(: im UMAMAH(: 09 April, 2011
http://maseumamahngomel.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Sis Aieda Sis Aieda 09 April, 2011
http://aiedasyid.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
ainirazali ainirazali 10 April, 2011
http://sayacentadia.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom-d.html
Chibiha Chibiha 10 April, 2011
dah siap!
http://salahkeaku.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
padlie padlie 10 April, 2011
siap..

http://ceritapadlie.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
::Mastura:Zakaria:: ::Mastura:Zakaria:: 10 April, 2011
done..last minute...

http://masturazakaria.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
Syakirah Azib Syakirah Azib 10 April, 2011
http://mishiemarchm0re.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html

saya join!
syAfA syAfA 10 April, 2011
http://wannurulsyafawati.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
iduraz iduraz 11 April, 2011
salam, saya join
http://iduraz.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
fazzlim fazzlim 11 April, 2011
fazz join^-^


http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
IntaNBerliaN IntaNBerliaN 11 April, 2011
Ibu Alisha join.. ;-)

http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html
liena liena 11 April, 2011
saya join. ;)

http://sweetty-liena.blogspot.com/2011/04/bloglist-mahmahucom.html