Masih Ada Ker Kerja Dalam Bidang IT?

Apa pulak tak ada masih byk dan terbuka luas untuk semua yg masih mencari pekerjaan terutamanya dalam bidang IT. Ini kerana bidang ini terus akan berkembang dan terus maju serta memerlukan mereka yg lebih2 mahir untuk terus bersaing dalam dunia IT ini. Tu semua di buktikan dengan peluang mencari kerja yg akan dia adakan seperti dibawah...


Masih byk lagi kan so korang kat luar tu jng putus asa dan jng mengalah terus usaha pasti akan berjaya. Kalau mahukan maklumat lanjut boleh layari jobstreet.com atau klik di sini saja ok... Good luck semua yg masih mencari kerja..


{ 10 comments.. read them below or add one }

::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 05 March, 2011
skrg susah nak carik kerja.... hm.. akan datang tak tau la nasib anak-anak...
Muhammad Shafiq Hashim Muhammad Shafiq Hashim 05 March, 2011
TQ panduan Yg Berguna..
sy bkl graduan IT..
faiz faiz 05 March, 2011
kdg2 semua course ade kerja...bergantung pade individu tu nak ke tak je..
Afzainizam Afzainizam 05 March, 2011
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

eeemmmm kerja ade dimana mana sal tak memilih dan janji rezeki iteww halal .... susah nak kerja sekarang ni
Mama Zharfan Mama Zharfan 05 March, 2011
kalau excellent, apa2 course pun tak susah nak dpt keje :)


nak menang purse clarks ori? jom vote!
Peqaxlol ;DD Peqaxlol ;DD 05 March, 2011
agak2 spuluh tahun lagi masih ada ke kje bidang IT?
kay_are kay_are 06 March, 2011
owh ye ke? tapi memang sekarang ni banyak je keje bidang ict ni.. cume nak dapat keje tu yang jadi masalah..
Tengku Tengku 06 March, 2011
susah gak nk cri keje.. bek wt blog..kehkehkeh
Afzainizam Afzainizam 07 March, 2011
,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

putrajaya cyberjaya nusajaya banyak kerja memerlukan bilang profesional IT