Masih Ada Ker Kerja Dalam Bidang IT?

10:00 PG Maha Mahu 10 Comments

Apa pulak tak ada masih byk dan terbuka luas untuk semua yg masih mencari pekerjaan terutamanya dalam bidang IT. Ini kerana bidang ini terus akan berkembang dan terus maju serta memerlukan mereka yg lebih2 mahir untuk terus bersaing dalam dunia IT ini. Tu semua di buktikan dengan peluang mencari kerja yg akan dia adakan seperti dibawah...


Masih byk lagi kan so korang kat luar tu jng putus asa dan jng mengalah terus usaha pasti akan berjaya. Kalau mahukan maklumat lanjut boleh layari jobstreet.com atau klik di sini saja ok... Good luck semua yg masih mencari kerja..


Anda juga suka post ini...

10 ulasan:

  1. skrg susah nak carik kerja.... hm.. akan datang tak tau la nasib anak-anak...

    BalasPadam
  2. TQ panduan Yg Berguna..
    sy bkl graduan IT..

    BalasPadam
  3. kdg2 semua course ade kerja...bergantung pade individu tu nak ke tak je..

    BalasPadam
  4. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

    eeemmmm kerja ade dimana mana sal tak memilih dan janji rezeki iteww halal .... susah nak kerja sekarang ni

    BalasPadam
  5. kalau excellent, apa2 course pun tak susah nak dpt keje :)


    nak menang purse clarks ori? jom vote!

    BalasPadam
  6. agak2 spuluh tahun lagi masih ada ke kje bidang IT?

    BalasPadam
  7. owh ye ke? tapi memang sekarang ni banyak je keje bidang ict ni.. cume nak dapat keje tu yang jadi masalah..

    BalasPadam
  8. susah gak nk cri keje.. bek wt blog..kehkehkeh

    BalasPadam
  9. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_---\_l__l---[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)--o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    " Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Sebuah persahabatan....
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    putrajaya cyberjaya nusajaya banyak kerja memerlukan bilang profesional IT

    BalasPadam