Fiesta Belon Panas Putrajaya - Bhg 2

7:00 PTG Maha Mahu 6 Comments

Ptg puas tgk belon dinaikkan dan juga diterbangkan keudara. Memang seronok dan memang bestlah firstime tgk belon panas besar2 terbang depan mata dan dari berbagai negara. Sampai ke malam stay nak tgk lagi apa aktiviti mlm kat sini lak. Sebab penganjur kata ada 24 buah belon so tunggu lagi nak tgk belon2 yg unik.
Tgh padang ada lagi belon untuk sesi mlm
Belon pokok dan juga Doremon
Hehehe suka sgt teranglah mlm
Muka dah penat sgt ni tunggu nak blk tido jer
Rupanya belah malam lagi meriah dengan belon2 yg hebat2 dan juga berbagai rupa. Ada belon bentuk pokok siap ada burung lagi dan juga ada belon bentuk watak animasi Doremon serta watak Skywalker dalam Starwars. Siap belah mlm ada show lagi belon dinyalakan mengikut lagu. Memang best lah nak tgk video sempat rakam kat sini ok layan.


Anda juga suka post ini...

6 ulasan:

  1. bestnya..bila agaknya sy dapat tengok belon panas ek..huhu...jauh d sabah..^^

    BalasPadam
  2. bestnya~ tak dapat pergi sebab dah kena balik kampuss..huu

    BalasPadam
  3. untung ko bro, dpt gak tengok belon mcm2 spesis. aku pergi dpt tengok belon satu jenis je, tu pon just untuk ride aje. keciwa giler

    BalasPadam
  4. salam. maaf mencelah. sebab tengok tajuk punya post. macam berminat. sebab saya pon pergi gak. hehe.

    part bunga api paling best kot. depan depan punya view. memang ENJOY! hehe.

    maaf ye mencelah tiba tiba. salam ziarah, btw. :)

    BalasPadam
  5. waaahhh.. mlm ada lg belon yg lagi cute!! ala... nyesal blk awal... igtkn lepas maghrib dah takde dh... wuwuwuwuwu.. x dpt tgk belon doremon dgn darth vader... :(

    BalasPadam
  6. wah.. kalah...! pg td xbyk pun belon.. belon yg ade belon bese2x aje.. xde pun belon cute cm dlm entri ni..

    BalasPadam