Semangat Anda Untuk Dia...

Entry khas sahabat yg paling lama aku kenali. Bukan setakat rakan blogger tatapi beliau adalah sumber inspirasi aku dalam dunia nyata. Khas di tujukan untuk beliau entry ini. Agar semua rakan2 memberi sokongan kepada beliau di saat2 beliau memerlukan kita semua. Berita sedih yg baru diterima beliau kini di tahan di wad Hospital Temerloh Pahang kerana masih dlm keadaan lemah akibat kesihatan yg merundum sejak kebelakangan ini.


Melihat kepada gambar di atas mesti ramai mengenali beliau di alam blogger ini. Kerana sikap beliau yg bersahaja dan senang mesra dengan semua org. Sifat pemurah dan juga soerang yg sering memberi kekuatan kepada ku untuk terus hidup ini. Beliau yg dimaksudkan ialah Aizoul atau blog beliau Aku Lelaki Biasa. Rakan juga boleh menghulurkan nasihat atau kata semangat kepada beliau di laman Facebook nya di sini.


Entry ini bukan untuk raih simpati atau memuji beliau semata2, tapi entry ini dibuat untuk rakan2 blogger semua mendoakan agar beliau terus sihat walalafiat dan dpt bersama kita dalam dunia blog ini. Kekuatan kita mungkin akan dpt sedikit sebanyk menolong beliau dalam saat2 duka ini. Bukan wang ringgit ditagih tapi hanya ingatan dan doa anda semua agar dpt membantu beliau. Semoga niat murni anda untuk mendoakan beliau akan di balas oleh Allah S.W.T.. Aminnnn

{ 13 comments.. read them below or add one }

dD Fabulous | sitekateki dD Fabulous | sitekateki 28 February, 2011
moga kawan dd sorg nie sihat seperti sedia kala...cmie, i miss ur jokes...
buDak ITam buDak ITam 28 February, 2011
moga cmie cpt sembuh seperti sediakala dan mulut riuh seperti biasa...:)..aminnnn...
ejulz ejulz 28 February, 2011
semoga aizoul cepat sembuh..

Jangan lupe singgah n komen k.. :)

New Entry "Sejarah 2008 berulang?!! "
KiFli si Dolce KiFli si Dolce 28 February, 2011
madi nanti terus copy paste je entry ko ni yer...kalau dah tahu apa saket cimi ko txt kat aku k...semoga dia cepat sembuh aku rindu da lama tak jumpa dia...
::FAIZ FARISH:: ::FAIZ FARISH:: 28 February, 2011
eh dia sakit pe? Smoga dia cepat sembuh... patutla mcm lama dia tak update blog
So Shy Lady So Shy Lady 28 February, 2011
aminnn...
dia, dia sakit apa ye?
Hezesuze Hezesuze 28 February, 2011
kalo dekat sure akak dah jenguk dia..sampaikan salam akak pada dia ye...setiap yg berlaku ada hikmahnye
ShaZa's ShaZa's 28 February, 2011
Semoga Aizol cepat sembuh, AMINNNN. Kuat kan semangat yerk...tlg smpikan pdnya ekk. Dugaan tu.. insyaAllah sihat nnti tu..
eqbalzack eqbalzack 28 February, 2011
semoga aizol cepat sembuh...cik wanie dah tau lom ni?
MahaMahu MahaMahu 28 February, 2011
Terima kasih kepasa semua rakan2 yg sentiasa ingat kat beliau dan sentiasa mendoakan kesihatan beliau. Hari ni berita gambira beliau mampu untuk berbalas sms dan juga berhubung dengan rakan2.
faiz faiz 01 March, 2011
semoga dia cepat sembuh..