Ikan Bawal Mengamuk...!!

Hari minggu hari masak kat rumah sendiri. Hehhe hari minggu ni lah nak test2 power memasak sedap ker tak hehehe. Tiba2 selera rasa nak mencuba menu simple dan juga agak2 membangkitkan nafsu makan hehehehe. Hari ni nak masak Ikan Bawal Goreng dan juga kari ikan wowwwww!!! Terangkat lah hehehehhe..


So hari ni test mask gigih pergi ker pasar beli ikan.. Satu lagi hal harga Ikan Bawal di pasar agak mahal sekrang RM 17 sekilo... Ateh gile! mahal gak boleh tahan huhuhuhu. Tapi sebab nak penuhi nafsu makan itu tidak jadi penghalang heheheh.. So sapa nak rasa leh oder waakakak gurau jer... Jom makannnn..

 



   

{ 8 comments.. read them below or add one }

Rozuan Ismail Rozuan Ismail 27 February, 2011
jom buat ikan bawal masam manis..hoho
D i n D i n 27 February, 2011
tiba2 perot aku berbunyi....

kita buat bawal 3 rasa pulak wahaha..
KiFli si Dolce KiFli si Dolce 27 February, 2011
pandai akak kita ni masak...oppsss
dLa dLa 27 February, 2011
jrang beli ikan bawal, tdung bawal sllu la, ehehe
nub nub 27 February, 2011
ikan bawai sdap kot.. adehh
Edy Fee Edy Fee 27 February, 2011
sodapnye...
windu masakan umah
buDak ITam buDak ITam 27 February, 2011
rajin akak masak..nnt leh la top model g serbu..:)
kay_are kay_are 27 February, 2011
ingat bawal mengamuk macam todak kat singapura tu.. huu