Ikan Bawal Mengamuk...!!

1:48 PTG Maha Mahu 8 Comments

Hari minggu hari masak kat rumah sendiri. Hehhe hari minggu ni lah nak test2 power memasak sedap ker tak hehehe. Tiba2 selera rasa nak mencuba menu simple dan juga agak2 membangkitkan nafsu makan hehehehe. Hari ni nak masak Ikan Bawal Goreng dan juga kari ikan wowwwww!!! Terangkat lah hehehehhe..


So hari ni test mask gigih pergi ker pasar beli ikan.. Satu lagi hal harga Ikan Bawal di pasar agak mahal sekrang RM 17 sekilo... Ateh gile! mahal gak boleh tahan huhuhuhu. Tapi sebab nak penuhi nafsu makan itu tidak jadi penghalang heheheh.. So sapa nak rasa leh oder waakakak gurau jer... Jom makannnn..

 



   

Anda juga suka post ini...

8 ulasan:

  1. jom buat ikan bawal masam manis..hoho

    BalasPadam
  2. tiba2 perot aku berbunyi....

    kita buat bawal 3 rasa pulak wahaha..

    BalasPadam
  3. pandai akak kita ni masak...oppsss

    BalasPadam
  4. jrang beli ikan bawal, tdung bawal sllu la, ehehe

    BalasPadam
  5. ikan bawai sdap kot.. adehh

    BalasPadam
  6. sodapnye...
    windu masakan umah

    BalasPadam
  7. rajin akak masak..nnt leh la top model g serbu..:)

    BalasPadam
  8. ingat bawal mengamuk macam todak kat singapura tu.. huu

    BalasPadam